Monitörde Eşit Aralıklı Sabit Düz Çizgiler

Liquid Swords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör markası : Samsung LC24RG50FQRXUF

Yaklaşık 6 aydır bu sorun var ilk başta git gel yaptı yani kısa süreliğine gidip tekrar geldi. Sorun sanıyorsam monitör kaynaklı. Kasayı tv ye taktığımda temiz çıkıyor. Kendimce çözüm yöntemleri denedim. Örneğin, priz değiştim, görüntü kablosu değiştim, tüm sürücleri en güncele aldım ( windows update ve driverler ile birlikte) yine de inatla bu sorun devam ediyor ve hala sebebini çözemedim. Hikayeli oyun oynarken çok moral bozuyor bu çizgiler. Bu arada SS alınca da çizgiler gözükmüyor.
Teşekkürler şimdiden, iyi forumlar dilerim.
Monitör ayarları da
1920x1080p
Freesync, freesync premium'da
Ölçeklendirme %100

Ekli dosyalar

• IMG_20220529_173531.jpg
    IMG_20220529_173531.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20220529_173602.jpg
    IMG_20220529_173602.jpg
    2.1 MB · Görüntüleme: 14

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Panelde sıkıntı var büyük ihtimalle sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Bence garantisi varsa garantiye verin, yoksa garantisi servis ücretli tamir yapıyor mu öğrenin eğer pahalı gelirse iyi bir monitör veya ekran tamiri yapan bir yere götürün.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Evet Uğur hocamın da dediği gibi bu sorunlar genel olarak panel kaynaklı sorunlar oluyor. Garantisi varsa yollayın. Kısa süre içinde halledeceklerdir. Onun haricinde kendiniz sakın panelin içini açmaya çalışmayın. Olan ekran da gitmesin. Şuanlık idare edebileceğiniz kadar edin.

KS

Liquid Swords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Garantisi var ama göndermeye niyetim yoktu. Artık mecburen göndereceğim sanırım başka çözüm çıkmadı. Teşekkürler ilginiz için

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Bu pazar yani 5 Haziran'da garantiye yollamayı düşünüyorum. Gelişme olduğunda güncelleme yaparım.
Tamamdır bizler de beklemedeyiz. Hatta monitörünüz Samsung ama mesela atıyorum İtopya'dan aldıysanız nasıl ilgilendiler kaç gün sürdü, ne kadar ödediniz vs. onları da yazarsanız aynı sorunu yaşayan insanlar için de güzel olur.

KS

Liquid Swords

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamamdır bizler de beklemedeyiz. Hatta monitörünüz Samsung ama mesela atıyorum İtopya'dan aldıysanız nasıl ilgilendiler kaç gün sürdü, ne kadar ödediniz vs. onları da yazarsanız aynı sorunu yaşayan insanlar için de güzel olur.
İptal oldu hocam. Göndermedik garantiye. Vazgeçtim daha doğrusu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri