Hocam ben şöyle anlıyoru mouse imleci yani imleci takip et mouse ile hızlı sağ sol yap imleç 10 tane gibi gözüküyorsa ghosting vardırTestufo dan test yaptimda birsey anlamadik neye gore ghosting oluyor?
Hangi ayarlarda yapmam lazim speed separation flneğer ufonun arkasında gölge bırakıyorsa ghosting var demektir
Arkasında gölge varsa ghosting var demektir.Testufo dan test yaptimda birsey anlamadik neye gore ghosting oluyor?
Gölge yok gibi sadece hafif bi titresiyormus gibi bir goruntu varArkasında gölge varsa ghosting var demektir.
BöyleFoto çekerek bakar mısın
Video atilmiyor hocam yaFotoğraf ile ghosting testi yapılmaz. Video çekerek ufoyu takip etmen gerek.
Drive a veya YouTube a yüklemen gerek.Video atilmiyor hocam ya
sıkımtısı yok monitör ne
Fotoğraf ile ghosting testi yapılmaz. Video çekerek ufoyu takip etmen gerek.
Lenovo y27 30sıkımtısı yok monitör ne
Hayır fotoğraf ile asla tam olarak ghosting i göremezsin. Motion Blur için fotoğraf çekilir.yapilir hocam asıl fotoğrafta ortaya çıkıyor makineyle çekince. Telefonda çektiğin görüntü monitör ile eşleşmez ise yanlış görüntü ortaya çıkar
Gayet iyi ghosting falan yok hocam
Görüntü çok bulanık ama temiz gibi gözüküyor. Zaten ips panelde çok ghosting olmaz. Asıl seni üzecek test ips glow testi olacaktır.
Onuda denedim ama hicbirsey anlamadim butun isiklari fln kapattim ama pek birsey alayamadim malesef kasanin rgb si de vardi belki ondan tam gorememisimdirHayır fotoğraf ile asla tam olarak ghosting i göremezsin. Motion Blur için fotoğraf çekilir.
Görüntü çok bulanık ama temiz gibi gözüküyor. Zaten ips panelde çok ghosting olmaz. Asıl seni üzecek test ips glow testi olacaktır.