- Tepki
- 125
4 girişli monitörüm var. Klavyenin USB'sini taktım çalışmadı.
Ne işe yarıyor bu girişler?
Muhtemelen monitör üzerinde görüntü girişlerinin orda karemsi usb type b portu vardır. Onu monitör kutusunda vardır kablosu, kasanın bir usbsine takarsan, üzerindeki 4 port aktif olur.4 girişli monitörüm var. Klavyenin USB'sini taktım çalışmadı.
kutuda hdmi ve dpi kablo dışında bir şey yok.Muhtemelen monitör üzerinde görüntü girişlerinin orda karemsi usb type b portu vardır. Onu monitör kutusunda vardır kablosu, kasanın bir usbsine takarsan, üzerindeki 4 port aktif olur.
Monitör modeli nedir? Monitörün arkasında başka ne port var? Mutlaka bilgisayara bağlanacak bir port vardır. O zaman gerekli kabloyu kendiniz temin ederek kullanabilirsiniz.kutuda hdmi ve dpi kablo dışında bir şey yok.
hocam 4 ya da 6 tane port var fakat hiç biri çalışmıyor.Monitör arkasında genelde USB portu var ise bu mousedaki gecikmeyi minimum düzeyde tutmaya yaran bir özellik olduğunu biliyorum tabii ki bu her modelde aynı değildir.
Bakınız.
Hocam monitör modeli nedir? Sadece hdmidan usbler çalışmaz. Monitörün içinde bir nevi usb çoklayıcı var, bir kablo ile pcye bağlanması lazım, kendi monitörüm de de mevcut. Bendeki bilgisayaR bağlantı type c şeklinde mesela. Bakmak lazım.hocam 4 ya da 6 tane port var fakat hiç biri çalışmıyor.