Monitörden Ses Gelmiyor Yardım

HeliosTVs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sistem toplayalı iki gün oldu hazır sistem aldım sitemle beraber monitörüde alayım dedim ROG Strix XG27AQV modelini tercih ettim monitörün hoparlörü olmasına rağmen ses alamıyorum display port ses iletmiyor sanırım her yolu denedim ama sonuç alamıyorum monitöre kulaklık bağladım sesi aldım sizce sorun nerde yardım eder misiniz

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Varsa HDMI kablosu ile deneyin eğer o seferde olmazsa garantiye yollayın monitörü

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
hocam sistem toplayalı iki gün oldu hazır sistem aldım sitemle beraber monitörüde alayım dedim ROG Strix XG27AQV modelini tercih ettim monitörün hoparlörü olmasına rağmen ses alamıyorum display port ses iletmiyor sanırım her yolu denedim ama sonuç alamıyorum monitöre kulaklık bağladım sesi aldım sizce sorun nerde yardım eder misiniz
hocam monitörün arkasındaki tuşa basıp monitörün sesine baktınız mı? belki ses kapalıdır

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Görev çubuğundaki ses simgesinden monitörün hoperlörünü seçmelisin.

KS

HeliosTVs

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam monitörün arkasındaki tuşa basıp monitörün sesine baktınız mı? belki ses kapalıdır
baktım hocam baktım ayrietten kulaklığı monitörün ses çıkışına taktım ses geliyor ama monitörlerin hoparlörerinden alamıyorum yazılımsal bir sorun diye düşünüyorum fakat kaynağını bulamadım

Displayport ses iletiyor.
iletmesi gerekiyor hocam evet ama benim dp kablosunda mı sorun var yoksa yazılımsal mı anlamadım

Görev çubuğundaki ses simgesinden monitörün hoperlörünü seçmelisin.
seçili hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri