Monitöre Görüntü Düşmemesi

Fb Kuro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar, 
Forumda yeniyim başlığı yanlış bölüme açtıysam öncelikler özür dilerim.
Konuya gelicek olursak pc birden bir kullanıyoken monitör kapandı . Sonra bunu her açıp yapmamda aynı şekilde devam etti kasa çalışmasına rağmen ekranda görüntü yoktu . HDM kablosuyla tvde denedim monitörden kaynaklı düşündüm ancak tekrar kapandı . Kasa çalışmasına rağmen ekranda görüntü yok . Ekran kartıyla ilgili olduğunu düşündüm tekrar tak çıkar yapıp fanlarını temizledim bilgisayarı formatladım ekran kartını güncelledim ancak tekrar aynı şekilde devam ediyor. Mximum 30 dakika kadar açık kaldıktan sonra ekran kapanıyor .  Ekran kartı siparişi verdim iptal etme şansım var hala sizce ekran kartındanmı yoksa herhangi başka bir sebep mi ? Yardımlarını için tesekkür eder iyi forumlar dilerim .

KS

Fb Kuro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci : Amd pheanom 965 processor 4 CPU 3.4 Ghz
Anakart : Asus 34a87td
Ekran Kartı : Nvida GeForce 9500 Gt
Ram : Kingston 4gb
Powersupply : 800 W Fps

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Güç kaynağından olduğunu hiç düşünmüyorum :) 

Sıcaklıklar ne durumda sisteminizde?  Driver ne durumda ? Maalesef uzaktan sorunu anlamam için biraz soruşturmamız gerekecek :)

KS

Fb Kuro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı baya ısınıyo daha önce bölyemiydi bilmiyorum çok içli dışlı olduğum bişeyde değil . Fanlar da var ama baya sıcak taktığım HDM ve VGA kablolarıda baya ateş gibi . Driverlar güncel Driver Booster uygulamasıyla

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri