Monitöre görüntü gelmiyor

Fearain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar az önce okuldan geldim bilgisayarı açtım oturum açma yerine geldi ve beklediğim için ekran siyahlaştı açmak için klavyeden tuşa bastım klavyenin ışığı geldi gitti 2 3 sefer böyle oldu güç tuşuna basılı tuttum kapanmadı psudan kapattım. Tekrardan açtığımda sadece işlemci fanı çalışıyordu. Teknik servisi aradım HDMI ile dene dediler olmadı. Götürünce eğer bir problem varsa değişim yaparlar mı? Alalı 3 hafta oldu Gaming Gen'den alındı.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bir sıkıntı var ise değişim yaparlar. Halledilecek gibi ise düzeltip geri yollarlar.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar az önce okuldan geldim bilgisayarı açtım oturum açma yerine geldi ve beklediğim için ekran siyahlaştı açmak için klavyeden tuşa bastım klavyenin ışığı geldi gitti 2 3 sefer böyle oldu güç tuşuna basılı tuttum kapanmadı psudan kapattım. Tekrardan açtığımda sadece işlemci fanı çalışıyordu. Teknik servisi aradım HDMI ile dene dediler olmadı. Götürünce eğer bir problem varsa değişim yaparlar mı? Alalı 3 hafta oldu Gaming Gen'den alındı.

Eğer servise götürecekseniz, içini çok ellemeyin.
Sizden kaynaklanmayan bir sorun varsa değişimini/onarımını yaparlar.
Zaten sistemi yeni almışsınız, ilgileneceklerdir.

invictus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Daha detaylı anlatman gerek bir bios pilini çıkarıp 5 dakika bekle sonra tak tekrar açmayı dene anakarttaki debug ledlerin hangisi yanıyor bir bak

KS

Fearain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Daha detaylı anlatman gerek bir bios pilini çıkarıp 5 dakika bekle sonra tak tekrar açmayı dene anakarttaki debug ledlerin hangisi yanıyor bir bak
Hiçbir led yanmıyordu fakat topladım zaten bilgisayarı ellemiyorum benden kaynaklı bir şey olmasın diye teşekkürler yardımlarınız için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri