Soru Monitörlerle Ilgili Sorum.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Başlığa ne yazıcağımı bilemedim, mesela pivot olmayan 165hz monitörler 3.5k felan, bende monitör tutucu ile kullanmak istiyorum bu durumda pivot gibi kullanabilir miyim yoksa illa pivot mu olması gerek. Monitör tutucu ile kullanmak istiyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Monitör tutucu monitör ayağından bağımsız olacağı için normalde onu istediğiniz yöne çevirip pivot gibi kullanabiliyor olmanız gerekir.

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Monitör tutucu monitör ayağından bağımsız olacağı için normalde onu istediğiniz yöne çevirip pivot gibi kullanabiliyor olmanız gerekir.
Yani asıl merak ettiğim hani monitörü dik şekillde kullanmamız için görüntüyü çeviriyoruz, bu görüntüyü çevirme olayı sadece pivotlarda mı var

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yani asıl merak ettiğim hani monitörü dik şekillde kullanmamız için görüntüyü çeviriyoruz, bu görüntüyü çevirme olayı sadece pivotlarda mı var
Hayır , ben eski ve pivot olmayan bir monitör kullanıyorum. Görüntü ayarlarına gelip ekran yönü kısmından her tarafa çevirebiliyorum.

1682926646257.png

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hayır , ben eski ve pivot olmayan bir monitör kullanıyorum. Görüntü ayarlarına gelip ekran yönü kısmından her tarafa çevirebiliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 20375
Çok teşekkür ederim. Bide mesela ben ikinci monitörü yanda forum, discord açık kalsın diye kullanmak istiyorum va panel 75 hz 5 ms bir monitör iş görür mü

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Çok teşekkür ederim. Bide mesela ben ikinci monitörü yanda forum, discord açık kalsın diye kullanmak istiyorum va panel 75 hz 5 ms bir monitör iş görür mü
Yeter fazlasıyla eğer oyun oynamayacaksan. Çünkü 165 hz den sonra 60 a geçince kasma hissi yaşatıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri