Monitörü Neyle Silmeliyim?

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
İyi akşamlar, monitörümü ne tür bir bezle silmem daha sağlıklı olur ıslak mendille silince ekranda izler kalıyor ve rahatız ediyor gözlük mendili iş görür mü?

Erol

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
evet o mendil iş görür ama kimyasal kullanmayın, ben yıllardır sirkeli su ile temizliyorum

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
ben peçeteyi ıslatıyorum ekranı siliyorum sonra kuru peçeteyle ovalıyorum sistemide atletle siliyom

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
evdekilerin kullandığı cam bezini sabun vs birşeyle yıkayıp bezi iyice sıkıyorsun ve siliyorsun.

nysq01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
Eğer evinizde gözlük kullanan birisi varsa gözlük bezi ile temizleyin eğer yoksa Peçeteyi ısaltın hafif suyunu sıkın ve ekranı temizleyin sonrada kuru bir peçete ile temizliyebilirsiniz :).

KS

NyxeniQ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
evet o mendil iş görür ama kimyasal kullanmayın, ben yıllardır sirkeli su ile temizliyorum
Hep gözlük mendili ile silerim tertemiz yapar.
ben peçeteyi ıslatıyorum ekranı siliyorum sonra kuru peçeteyle ovalıyorum sistemide atletle siliyom
evdekilerin kullandığı cam bezini sabun vs birşeyle yıkayıp bezi iyice sıkıyorsun ve siliyorsun.
Eğer evinizde gözlük kullanan birisi varsa gözlük bezi ile temizleyin eğer yoksa Peçeteyi ısaltın hafif suyunu sıkın ve ekranı temizleyin sonrada kuru bir peçete ile temizliyebilirsiniz :).
Hepinize çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri