Yardım Monitörüm Bozuldu

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
IMG-20230316-WA0018.jpeg
montior 3 günlük daha ekran bi anda böyle oldu vurmayı bırak dokunmadım bile nvidia control panelden renk ayarı yaptıktan sonra olmaya başladı normalde duzenliyordu şuan düzelmiyor lütfen yardım edin ne olmuş olabilir monitör: dell g2722hs ips

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
IMG20230316114433.jpg

şimdi de böyle oldu düzelmiyor da

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ekli dosyayı görüntüle 17202montior 3 günlük daha ekran bi anda böyle oldu vurmayı bırak dokunmadım bile nvidia control panelden renk ayarı yaptıktan sonra olmaya başladı normalde duzenliyordu şuan düzelmiyor lütfen yardım edin ne olmuş olabilir monitör: dell g2722hs ips
Sıfır aldiysaniz direk saticinizla gorusun hocam. Ayardan dolayi boyle olacagini dusunmuyorum direk panel den kaynakli buyuk ihtimalle ya da ekran kartinizdan. Ilk imkan varsa baska giris ile goruntu almayi deneyin. Belki suan kullandiginiz giris bozuldu vs. sorun devam ederse baska ekran kartindan goruntu almayi deneyin ekran kartinda olabilir sorun. Yine devam ederse satici ile gorusun . 3 gunluk urunse kesinlikle degisim talep edin ve degisim yapmak zorundalar. Tamir edilse bile sifir urun de boyle bir sorun ayipli mal demektir

bruckheimer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
donanımsal bence. arızalı olabilir.
servisle görüşün.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
2. resim de az da olsa gözüküyor yaptığın ayarları geri almayı dene bi bu arada bilgisayarı açıp kapatınca açılış ekranında bu arıza meydana geliyor mu.?

Garantisi devam ediyorsa eğer, Arkadaşların dediği gibi servise götür lakin bu arıza senden kaynaklı olursa maalesef garanti dışına giriyor. Çünkü senin yaptığın bir hata olduğu için.

Son düzenleme:

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Satıcı ile iletişime geç beklemeden . Nasıl bir renk ayarı yaptın da bu arızaları gördün ve devam ettin?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Sorun bağlandığım kablodada olabilir ama yinede garantisi varsa gönder gitsin

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
Sorun GPU'da da olabilir. İmkanın varsa monitörü başka bir bilgisayarda da dene.

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sıfır aldiysaniz direk saticinizla gorusun hocam. Ayardan dolayi boyle olacagini dusunmuyorum direk panel den kaynakli buyuk ihtimalle ya da ekran kartinizdan. Ilk imkan varsa baska giris ile goruntu almayi deneyin. Belki suan kullandiginiz giris bozuldu vs. sorun devam ederse baska ekran kartindan goruntu almayi deneyin ekran kartinda olabilir sorun. Yine devam ederse satici ile gorusun . 3 gunluk urunse kesinlikle degisim talep edin ve degisim yapmak zorundalar. Tamir edilse bile sifir urun de boyle bir sorun ayipli mal demektir
sıfır aldım evet ve sorun monitörde ekran kartı sağlam yanlız aldığım yeri aradım gaming gen trden almıştım bana bize yollayın hasar tespiti yaptıktan sonra ne olucağını söyleriz dediler bende süreç nasıl işliyor bilmiyorum ilk defa başıma geldi

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
sıfır aldım evet ve sorun monitörde ekran kartı sağlam yanlız aldığım yeri aradım gaming gen trden almıştım bana bize yollayın hasar tespiti yaptıktan sonra ne olucağını söyleriz dediler bende süreç nasıl işliyor bilmiyorum ilk defa başıma geldi
Sorun monitörde ise gaming gen iade kabul eder yenisini verir

KS

dgn.berat07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
2. resim de az da olsa gözüküyor yaptığın ayarları geri almayı dene bi bu arada bilgisayarı açıp kapatınca açılış ekranında bu arıza meydana geliyor mu.?

Garantisi devam ediyorsa eğer, Arkadaşların dediği gibi servise götür lakin bu arıza senden kaynaklı olursa maalesef garanti dışına giriyor. Çünkü senin yaptığın bir hata olduğu için.
ekranı açtım sıkıntı yoktu bi anda oldu ve şuan ekranda bi şerit var bozuk diğer kısımlar çalışıyor bende anlamadım girişleri değiştirdim ama bilgisayara bağlı değilken de cizgiler vardi

ölü piksel de var monitör de

süreç nasıl işliyor biliyor musunuz

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
ekranı açtım sıkıntı yoktu bi anda oldu ve şuan ekranda bi şerit var bozuk diğer kısımlar çalışıyor bende anlamadım girişleri değiştirdim ama bilgisayara bağlı değilken de cizgiler vardi

ölü piksel de var monitör de

süreç nasıl işliyor biliyor musunuz
Ölü piksel 3 den fazla değilse çok umursamazlar ama bu durumu cozerler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri