- Tepki
- 28
ms testi nasıl yapabilirim
Markası nedirms testi nasıl yapabilirim
Markası nedir
phillips momentum 3000 1 ms diye aldım test etmek istiyorumMarka ve model bilgisi paylaşabilirseniz belki yardımcı olabilirim.
Farklı bir sitede de sadece 1 ms olduğuna dair veri mevcut. Diğer arkadaşlarımız da gelsin araştırma ve bilgilerini aktarsınlar, durum sizin için daha net bir hale gelsin.ms testi nasıl yapabilirim
evet hocam bu ürün benim asıl merak ettiğim bunu nasıl test edebilirim monitörün kaç ms verdiğini test ederek görebilme şansım var mıŞuan resmi websitesinden kontrol ettim. Eğer bahsettiğiniz ürünün Model kodu şu ise 24M1N3200ZA/00 bu ürün 24" 165 Hz Full Hd bir monitör teknik verilerinde 4 ms yazıyor. Ama yanılıyor olma ihtimalim de var, çünkü teknik verilerinde 2 adet ms ifadesi mevcut. Birinde 1 iken diğerinde 4 yazıyor. Bunu da belirteyim.
Farklı bir sitede de sadece 1 ms olduğuna dair veri mevcut. Diğer arkadaşlarımız da gelsin araştırma ve bilgilerini aktarsınlar, durum sizin için daha net bir hale gelsin.
Maalesef o konuda bir bilgim yok.evet hocam bu ürün benim asıl merak ettiğim bunu nasıl test edebilirim monitörün kaç ms verdiğini test ederek görebilme şansım var mı