Yardım Monitörüm Tüm Hz Değerini Vermiyor Nasıl Çözerim

roseis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitörüm 200hz ekran kartım ve işlemcim yeterli seviyede değil fakat ben bunu ryzen5 5600x alarak çözebilir miyim tam hz almak için hangi parçayı almam gerekiyor ekran kartı için bütçem yok şuanda işlemci ile tam hz alabilir miyim

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Monitörüm 200hz ekran kartım ve işlemcim yeterli seviyede değil fakat ben bunu ryzen5 5600x alarak çözebilir miyim tam hz almak için hangi parçayı almam gerekiyor ekran kartı için bütçem yok şuanda işlemci ile tam hz alabilir miyim
5600x alma kesinlikle 5600 al daha iyi

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Sen neyde 200HZ almak istiyorsun anlamadım ben? Oyun mu oynayacaksın? Günlük kullanım ise 200Hz gereksiz zaten eğer masaüstünde illa 200Hz görmek istiyorsan GPU yükseltmen lazım.

Tabii işlemcin destekler mi bilemiyorum. Parçalarını bir ChatGPT ye sor bakalım ne diyecek sana.

KS

roseis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sen neyde 200HZ almak istiyorsun anlamadım ben? Oyun mu oynayacaksın? Günlük kullanım ise 200Hz gereksiz zaten eğer masaüstünde illa 200Hz görmek istiyorsan GPU yükseltmen lazım.

Tabii işlemcin destekler mi bilemiyorum. Parçalarını bir ChatGPT ye sor bakalım ne diyecek sana.
oyun oynayacağım ama sadece işlemci bana yüksek hz verir mi onu öğrenmek istiyorum ona göre işlemci alacağım

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
oyun oynayacağım ama sadece işlemci bana yüksek hz verir mi onu öğrenmek istiyorum ona göre işlemci alacağım
İşlemcin çok eski. HZ=FPS demektir. 200FPS alamazsın o işlemci ile. Sistemini sıfırdan yeni nesil toplaman lazım. Tabii hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum.

KS

roseis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
150-180 fps arası oynuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri