Monitörüm 200hz ekran kartım ve işlemcim yeterli seviyede değil fakat ben bunu ryzen5 5600x alarak çözebilir miyim tam hz almak için hangi parçayı almam gerekiyor ekran kartı için bütçem yok şuanda işlemci ile tam hz alabilir miyim
5600x alma kesinlikle 5600 al daha iyiMonitörüm 200hz ekran kartım ve işlemcim yeterli seviyede değil fakat ben bunu ryzen5 5600x alarak çözebilir miyim tam hz almak için hangi parçayı almam gerekiyor ekran kartı için bütçem yok şuanda işlemci ile tam hz alabilir miyim
peki 200 hz alabilecek miyim 5600 ile5600x alma kesinlikle 5600 al daha iyi
yine alamayabilirsni ekran kartın düşük ayriyeten anakartında yeterli değildirpeki 200 hz alabilecek miyim 5600 ile
sistem özelliklerim
ryzen3 1200 squad
r7 200 series
16ram
anakartım a320M-S2H tam hz için parça önerebilir misinyine alamayabilirsni ekran kartın düşük ayriyeten anakartında yeterli değildir
oyun oynayacağım ama sadece işlemci bana yüksek hz verir mi onu öğrenmek istiyorum ona göre işlemci alacağımSen neyde 200HZ almak istiyorsun anlamadım ben? Oyun mu oynayacaksın? Günlük kullanım ise 200Hz gereksiz zaten eğer masaüstünde illa 200Hz görmek istiyorsan GPU yükseltmen lazım.
Tabii işlemcin destekler mi bilemiyorum. Parçalarını bir ChatGPT ye sor bakalım ne diyecek sana.
İşlemcin çok eski. HZ=FPS demektir. 200FPS alamazsın o işlemci ile. Sistemini sıfırdan yeni nesil toplaman lazım. Tabii hangi oyunları oynuyorsun bilmiyorum.oyun oynayacağım ama sadece işlemci bana yüksek hz verir mi onu öğrenmek istiyorum ona göre işlemci alacağım