M Mwrszm Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 24 Şub 2023 Mesajlar 2 Tepki 0 24 Şub 2023 #1 Dün akşam oyun oynarken birden monitörüm böyle oldu bir süre sonra geçti bugün pc yi açtım 30 dk sonra tekrar oldu lütfen yardım edebilir misiniz
Dün akşam oyun oynarken birden monitörüm böyle oldu bir süre sonra geçti bugün pc yi açtım 30 dk sonra tekrar oldu lütfen yardım edebilir misiniz
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 24 Şub 2023 #2 Kablo ile alakalı olabilir kablo oynamış olabilir ?
KS M Mwrszm Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 24 Şub 2023 Mesajlar 2 Tepki 0 24 Şub 2023 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Kablo ile alakalı olabilir kablo oynamış olabilir ? Genişletmek için tıkla ... yok portları değiştirdim ama birşey olmadı :/
Çağdaş Işık' Alıntı: Kablo ile alakalı olabilir kablo oynamış olabilir ? Genişletmek için tıkla ... yok portları değiştirdim ama birşey olmadı :/
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 24 Şub 2023 #4 Mwrszm' Alıntı: yok portları değiştirdim ama birşey olmadı :/ Genişletmek için tıkla ... Kablo değiştirebilir misiniz ? gene olmazsa monitörü başka pc de deneyin eğer monitördeyse sorun garanti varsa gönderin.
Mwrszm' Alıntı: yok portları değiştirdim ama birşey olmadı :/ Genişletmek için tıkla ... Kablo değiştirebilir misiniz ? gene olmazsa monitörü başka pc de deneyin eğer monitördeyse sorun garanti varsa gönderin.