teşekkür ederim bugün geldi g244f modeli. Sağ alt en köşede 1 adet ölü piksel bulunuyor ama rahatsız etmiyor yollamıycam geri. Sizin önerinizle aldım teşkkür ederim şu anlık gayet güzelHayır ghosting bulunmuyor.
Hayırlı olsun. İsterseniz bı renk ayarı yapın stok olarak iyi gözükmedi bana.teşekkür ederim bugün geldi g244f modeli. Sağ alt en köşede 1 adet ölü piksel bulunuyor ama rahatsız etmiyor yollamıycam geri. Sizin önerinizle aldım teşkkür ederim şu anlık gayet güzel![]()
pek bilmiyorum da internette bulabilir miyim bu monitörün ayarlarını?Hayırlı olsun. İsterseniz bı renk ayarı yapın stok olarak iyi gözükmedi bana.
Buna gerek yok. Kendi göz zevkine göre osd menüden ayarla. Gözüne güzel geliyorsa elleme kalsın.pek bilmiyorum da internette bulabilir miyim bu monitörün ayarlarını?
parlaklığı %70 miş %100e çektim daha canlı oldu renklerBuna gerek yok. Kendi göz zevkine göre osd menüden ayarla. Gözüne güzel geliyorsa elleme kalsın.
Kontrastta çok etkilidir onu da göz zevkine göre ayarlayabilirsin.parlaklığı %70 miş %100e çektim daha canlı oldu renkler
tamamdır ayarlayacağım işten eve geçeyim biKontrastta çok etkilidir onu da göz zevkine göre ayarlayabilirsin.