Monitörümde Ölü Pixel Var

Alparslan Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce aldığım monitörümde film izlerken siyah ekranda 1 nokta yeşil yanıyordu. (galiba ölü pixel). 1 Hafta boyunca yeşil yanan kısım hiç siyah ekrana denk gelmediği için fark etmedim. Şuan ne yapmalıyım?

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
3 tane olmasi lazim iade veya değişim icin öyle biliyorum

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
KS

Alparslan Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
ben bu monitörü gaming gen tr den aldım o konuda bilginiz var mı
o ekranda gördüğünüz noktadan 3 tane olmasi lazım

ben geçen hafta vatandan aldim ekstra sigortali yaptırdım 1 tane ölü pixel renk dalgalansin vs degisim yaparız dediler ama ne kadar dogru bilemem

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce aldığım monitörümde film izlerken siyah ekranda 1 nokta yeşil yanıyordu. (galiba ölü pixel). 1 Hafta boyunca yeşil yanan kısım hiç siyah ekrana denk gelmediği için fark etmedim. Şuan ne yapmalıyım?
Hocam öncelikle test yapın kaç tane var net öğrenin ardından direk aldığınız firmayla iletişime geçerek o şekilde ilerleyin.

KS

Alparslan Demir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
test yaptım sadece yeşil ekranda o pixelde sorun görülmüyor siyah ekranda bariz bir şekilde görünüyor diğer renklerde de dikkatli bakınca görülüyor
Hocam öncelikle test yapın kaç tane var net öğrenin ardından direk aldığınız firmayla iletişime geçerek o şekilde ilerleyin.

bir de üzerinden 1 hafta geçti yaklaşık olarak sizce bu süre sıkıntı çıkartır mı

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
test yaptım sadece yeşil ekranda o pixelde sorun görülmüyor siyah ekranda bariz bir şekilde görünüyor diğer renklerde de dikkatli bakınca görülüyor

bir de üzerinden 1 hafta geçti yaklaşık olarak sizce bu süre sıkıntı çıkartır mı
İnternet alışverişlerinde 14 gün hocam, değişim iade hakkın var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri