- Tepki
- 8
Garantiye verseniz kullanıcı hatası deyip yapmayabililer.Model asus vg259qm
Çok aktif kullanıyordum eksikliğini hissediyorum, 11 ay garantisi var.
kullanıcı hatasıda bi joyistiği takmak ne kadar zor olabilirkiGarantiye verseniz kullanıcı hatası deyip yapmayabililer.
Yani bence garanti uğraştırır siziModel asus vg259qm
denemekten zarar gelmez deneyin benceModel asus vg259qm
Ben msi marka monitörü güç tuşu bozuldu diye göndermiştim garanti tamir edip yollamıştı ücretsiz. Bir şansınızı deneyin asusun garanti servisi iyi diye biliyorum.Model asus vg259qm
her ürünün garanti servisi aynıysa tamir ederler diye düşünüyorum yapmazlarsa asusu arayı mağdur olduğunuzu belirtebilirsinizBen msi marka monitörü güç tuşu bozuldu diye göndermiştim garanti tamir edip yollamıştı ücretsiz. Bir şansınızı deneyin asusun garanti servisi iyi diye biliyorum.
Bence garanti bunu yapar sorunda etmez sonuçta hareketli parça kırılabilir yerindende çıkabilir bu tarz şeyler için müşteri memnuniyeti adına bence yaparlar.Model asus vg259qm
Garantisi yoksa kendim söker paneli yaparım yine vermem o parayı firsatcilarEdit: Basit bir joystick çıkması için (ümraniye servisine götürdüm) 500 TL istediler.
12 ay garantisi var benımde aklıma geldi. Joystickin altındaki plastik kırılmış oturmuyor. Malzeme olsa belki yaparım.Garantisi yoksa kendim söker paneli yaparım yine vermem o parayı firsatcilar
o kadar para verilmez. plastiksiz kullanabiliyorsan biraz öyle idare et12 ay garantisi var benımde aklıma geldi. Joystickin altındaki plastik kırılmış oturmuyor. Malzeme olsa belki yaparım.
Overdrive, parlaklık vs ayarlayamıyorum. Sadece modlar arası geçiş yapabiliyorum. Çok can sıkıcı ve aktif kullanıyordum :/o kadar para verilmez. plastiksiz kullanabiliyorsan biraz öyle idare et
anlamadığım nokta nasıl aktif kullanıyordun sürekli ayar mı değişiyordun?Overdrive, parlaklık vs ayarlayamıyorum. Sadece modlar arası geçiş yapabiliyorum. Çok can sıkıcı ve aktif kullanıyordum :/
Evet sürekli olarak fps, strateji oyunları oynarken ve film izlerken fps manzara ve sinema modlarını kullanıp odamdaki ışığa göre parlaklığı değiştiriyordum.anlamadığım nokta nasıl aktif kullanıyordun sürekli ayar mı değişiyordun?
hocam kürdanları birlestirip sonra oraya yapıstırın bitti yada garantisi varsa ugrasınModel asus vg259qm
Olmuyor hocam sıkıştırmayı denedim sağ sol olmuyor sadece orta tuş basılabiliyor oda geri düşüyor.hocam kürdanları birlestirip sonra oraya yapıstırın bitti yada garantisi varsa ugrasın