Yardım Monster 120 Herz Problemi̇

Zetaefendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, 2021nin mart ayında aldığım monster notebook da bu ara şöyle bir hatayla karşılaştım, 120 herze aldığım zaman ekranın üst kısmında yatay siyah çizgiler çıkmaktadır.
ekranda bir şey yok dead pixel vesayre de yaptım baktım. 60herze geri aldığım zaman windows çubuğunda ise az yatay çizgiler var, driverlar eski diye olabilir mi lütfen yardımcı olunuz

(model abra a5 v16.6.6)

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Merhabalar, 2021nin mart ayında aldığım monster notebook da bu ara şöyle bir hatayla karşılaştım, 120 herze aldığım zaman ekranın üst kısmında yatay siyah çizgiler çıkmaktadır.
ekranda bir şey yok dead pixel vesayre de yaptım baktım. 60herze geri aldığım zaman windows çubuğunda ise az yatay çizgiler var, driverlar eski diye olabilir mi lütfen yardımcı olunuz

(model abra a5 v16.6.6)
Örnek fotoğraf atar mısınız?

KS

Zetaefendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
tabii hemen

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    769.5 KB · Görüntüleme: 14
KS

Zetaefendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hmm bilemiyorum hocam monsterla iletişime geçtiniz mş
hocam şikayetini bildirdiğin bir tane site var oraya yazdım dönüş bekliyorum, sence eski sürücüleri kullandığım için olabilir mi? ekranda kırık çizik hiç bir şey yok

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
hocam şikayetini bildirdiğin bir tane site var oraya yazdım dönüş bekliyorum, sence eski sürücüleri kullandığım için olabilir mi? ekranda kırık çizik hiç bir şey yok
Direk sitesinden bence müşteri hizmetlerine bağlanın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri