Monster abra a5 v19.3.6 alınır mı?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam Monster markası tercih etmenizi istemem çok sorun yaşayan oldu bende yaşadığım için önermem.
Şimdi bütçenize uygun sistem bulmaya çalışacağım.
@sercann0011

Son düzenleme:

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
https://www.hpstore.com.tr/hp-victu...-rtx-3050ti-156-inc-fhd-freedos-mavi-6z5y0ea? Montser önermem özellikleri daha kötü fakat önerim bu yinede kendi kararınız
Tamda önerecektim ofis de hem kendimiz hem de çalıştığımız müşterilerde HP victus kullanıyoruz ama altına soğutucu almanız gerekmekte.
Birde aşağıdaki var ama ne güvenilir bilemedim kendileri UPG yapmışlar Ürün danışmanına sorabilirsiniz de ürünü.

KS

Remis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamda önerecektim ofis de hem kendimiz hem de çalıştığımız müşterilerde HP victus kullanıyoruz ama altına soğutucu almanız gerekmekte.
Birde aşağıdaki var ama ne güvenilir bilemedim kendileri UPG yapmışlar Ürün danışmanına sorabilirsiniz de ürünü.
Hocam lenovolara pek ısınamıyorum victus almayı ben de düşündüm ofiste kullandığınızdan memnun musunuz ve neden soğutucu almam gerekir fazla mı ısınıyor?

Bked_Brushed6902

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
ofiste kullandığınızdan memnun musunuz ve neden soğutucu almam gerekir fazla mı ısınıyor?
Evet memnunuz zaten memnun olmasak diğer çalıştığımız şirketlere de satmazdık hocam.
Evet ısınıyor ama ne iş yaptığınıza göre değişir ama soğutucu alırsanız daha iyi olur.

KS

Remis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam monsterin bu kasası tongfang kasaymış clevo kasalarda çıkıyor sorunlar deniyor genelde ama bunda da sorun çıkar mı?

Victus nasıldır?

Evet memnunuz zaten memnun olmasak diğer çalıştığımız şirketlere de satmazdık hocam.
Evet ısınıyor ama ne iş yaptığınıza göre değişir ama soğutucu alırsanız daha iyi olur.
Victusu ben de sevdim hocam ama monsterin teknik özellikleri biraz daha iyi kalıyor ama sizce yine de alınmaz mı bu kasalar çok sorun çıkarmaz diyorlar ama tongfang kasaymış

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Victusu ben de sevdim hocam ama monsterin teknik özellikleri biraz daha iyi kalıyor ama sizce yine de alınmaz mı bu kasalar çok sorun çıkarmaz diyorlar ama tongfang kasaymış
Keşke iş sadece parçalarda olsaydı hocam geçenlerde 1 arkadaşta bir konu açmıştım ama onu bulamadım aşağıdaki var.

Bked_Brushed6902

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam monsterin bu kasası tongfang kasaymış clevo kasalarda çıkıyor sorunlar deniyor genelde ama bunda da sorun çıkar mı?

Victus nasıldır?

Hocam ben bu videoyu buldum hiç kullamadım ama belki bu video işinize yarar.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Sizce alınır mı alınmaz ise 22k yw başka öneriniz var mıdır?
12500h işlemcili ürünü arkadaşıma aldık. Bir problemi yok şimdilik. Benzer bütçe de 3060 barındıran sistem görünmüyor, bu yüzden tercih edebilirsiniz.

Bütçe artarsa tercih edilebilir : https://ty.gl/io47gjcqcr

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri