Monster Abra Windows 10 Yükleme Ekranında Takılıyor

ktr999

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster ABRA A5 bilgisayarım var. Bir neden dolayı format atmam gerekti. Windows yükleme ekranında ilerliyorum, dil seçeneği filan seçiyorum sonra yüklüyor diyor. Yüklendikten sonra flaşı çekip yeniden başlatıyorum. Sonra Monster logosunun altında ayarlar yapıyorum filan diyor. Bir süre sonra ise yükleme ilerlerken donuyor ve ilerlemiyor. Sonra Kubuntu kurmayı denedim ve o sorunsuz çalışıyor. Daha 1 ay önce servise götürüp BIOS ayarlarını yaptırmıştım. Neden böyle oluyor bilemedim.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Cvp: Monster ABRA Windows 10 Yükleme Ekranında Takılıyor

Ram hatası olabilir, Memtest86+ ile test etmenizi öneririm.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Cvp: Monster ABRA Windows 10 Yükleme Ekranında Takılıyor

Bir USB belleğe Windows On The Go kurarak diskinize low level format atmak sorununuzu çözebilir.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
ktr999' Alıntı:
Öyle olsa Kubuntu çalışmazdı.

Öyle değil o iş, Windows'un hata verdiği belleklerle Linux çalışabiliyor. Memtest86+ yapınca hata görülüyor.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
ktr999' Alıntı:
Monster ABRA A5 bilgisayarım var. Bir neden dolayı format atmam gerekti. Windows yükleme ekranında ilerliyorum, dil seçeneği filan seçiyorum sonra yüklüyor diyor. Yüklendikten sonra flaşı çekip yeniden başlatıyorum. Sonra Monster logosunun altında ayarlar yapıyorum filan diyor. Bir süre sonra ise yükleme ilerlerken donuyor ve ilerlemiyor. Sonra Kubuntu kurmayı denedim ve o sorunsuz çalışıyor. Daha 1 ay önce servise götürüp BIOS ayarlarını yaptırmıştım. Neden böyle oluyor bilemedim.

Daha önceden başımıza geldiği için söylüyorum; Problem belki de format attığınız flaşta. İçerisindeki dosyalar zaman içerisinde "Bu aygıtı güvenle kaldır" denilmediği bir kaç günde bile bozulmuş olabilir. Biz de sistemde sandık problemi ancak tekrardan bir format flaşı hazırlayınca problem çözülmüştü. Bunu da yabana atmamak lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri