Monster Aryond A27 V1.1 240Hz vs Samsung CRG5 240Hz Sizce Hangisi ?

Hangisi ?

• Monster Aryond A27

Kullanılan: 0 0.0%
  • Samsung CRG5

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster Aryond A27

Samsung CRG5

Input Lag farkları 3-4ms (monster daha iyi performans veriyor) , birisi 1ms diğeri 4ms olarak kağıt üzerinde belirtilmiş. Monster pivot , sağa-sola ve aşağı yukarı hareket ettirilebiliyor ama Samsung'un stand'ı daha kaliteli olduğunu düşünüyorum , iki monitör de VA Panel.

Monster ilk defa monitör çıkarıyor;sizce alınır mı ? Sizin fikirleriniz nedir , sizce hangisini almak daha mantıklı ? 

Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monster ürünü daha başarılı panel ve özellikler olarak. Sonuçta paneli kendisi üretmiyor kaliteli bir firmadan alıyor ki panel markasını bulamadım ama ya LG yada Samsung markasıdır büyük ihtimalle. Diğer şeylerde özelleştirmesi var bu 2 ürün arasında Monster daha mantıklı bir ürün.

KS

Kaan Düzbastılar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Monster ürünü daha başarılı panel ve özellikler olarak. Sonuçta paneli kendisi üretmiyor kaliteli bir firmadan alıyor ki panel markasını bulamadım ama ya LG yada Samsung markasıdır büyük ihtimalle. Diğer şeylerde özelleştirmesi var bu 2 ürün arasında Monster daha mantıklı bir ürün.

Bende aradım bulamadım panel sağlayıcısını , dediğiniz gibi monster daha mantıklı geliyor stok yenilenirse alıcam.
Yorum için teşekkürler.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster Samsung VA panel kullanıyor ve gayet kaliteli paneldir.Satın alabilirsiniz hayırlı olsun.

Başka sorularınız için yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri