Monster Aryond A32

captainyolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar, az önce dolaşırken Monster'ın yeni monitörü Aryond A32 (1ms 165hz 2k 31.5") yi gördüm. Fiyatı 2800 civarlarında. Sizce bu ürün alınır mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

captainyolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hocam aryond kağıt üstünde daha iyi görünüyor ve daha uyguna satılıyor. 3k vereceğimi sanmıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kağıt üzerinde işte o yazanlar. Olay burada panelin genel kalitesidir. Birincisi LG IPS panel Monster VA panel buda hem renk açısından hem de ışık sızması yani bulutlanma sorununda daha avantajlı bir konuma koyuyor LG markasının ürününü. Ayrıca Monster ürün Curved olduğundan VA panel ile birleşince ışık sızması yada bulutlanma yani ışık dağılımı pek başarılı değil. 32" albeniyi attırıyor tabi ama bu söylediklerim göz ardı edilemez şeyler. 165Hz ile 144Hz arasındaki farkı anlar mısınız onu bilemem ama genel olarak LG ürünü alabiliyorsanız bütçeniz elveriyorsa kesinlikle LG ürün derim. Monster ürünü bende öneriyorum yer yer ama F/P bir ürün olarak. Bütçe el veriyorsa önerilerim arasında değil.

halil ibrahimm

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam peki samsung odyssey g5 mi aryond a32 mi hangisi tercih edilir. özellikler bakımından monster çok çekiyo kendine ama uzun süreli kullanımda bir sorun çıkartır mı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
halil ibrahimm' Alıntı:
hocam peki samsung odyssey g5 mi aryond a32 mi hangisi tercih edilir. özellikler bakımından monster çok çekiyo kendine ama uzun süreli kullanımda bir sorun çıkartır mı
Kendi konunuzu açın lütfen. Başkasının konusu üzerinden yorum yapmak kullanıcının konusunu dağıtır. Forum kurallarımız gereği bu yasaktır ve tekrarı olursa uyarı alabilirsiniz. Şimdilik sorunuza tek seferlik buradan cevap veriyorum.

"Ben panel olarak Samsung 'un kendi ürününü seçerdim ama ayak tasarımı ergonomisi ve 165Hz tazeleme oranı ile Monster ürünü öne çıkıyor. Ben 165Hz için ürün tercihi yapmam ama ayak tasarımı ergonomisi için tercih ederdim Monster ürünü. Karar sizin."

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri