Monster Huma iyi mi? 1000₺ Civarı daha iyisi var mı?

MgBeyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba. Ben okul için laptop arıyordum. Monsterin şu modelini buldum.
Kafama baya yatmıştı aslında ama araştırınca Monster markasının seveni kadar sevmeyeni de olduğunu gördüm.
.
Sonuç olarak çok kararsız kaldım. Özellikle Huma serisini denimleyenler memnun mu?
Bir de aşağı yukarı aynı fiyat bandında sizin daha iyi bir öneriniz var mı? Ben bunu almasam Dell veya Asus markalarını düşünüyorum sizce nasıl?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
10k civarında bu ürün yeterli ve güzel. Kasa kalitesi muhtemelen çok iyi değil ama rakiplerine göre iş yapar.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aslında Taner hocam ınstagram üzerinde başka bir markanın yine 16gb Ram li hâlini bu fiyata paylaşmıştı. O alınabilseydi iyi olurdu. Bu fiyatlarda 1135G7 işlemcisini 16GB Ram ile satan yerde yok. Başka cihaz alınıp ekleme yapılır belki 500tl civarı daha ucuza gelmiş olur.

KS

MgBeyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında Taner hocam ınstagram üzerinde başka bir markanın yine 16gb Ram li hâlini bu fiyata paylaşmıştı. O alınabilseydi iyi olurdu. Bu fiyatlarda 1135G7 işlemcisini 16GB Ram ile satan yerde yok. Başka cihaz alınıp ekleme yapılır belki 500tl civarı daha ucuza gelmiş olur.
Ne önermişti ben göremedim. Linki varsa atabilir misin?

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Profilimdeki monster incelemesini almadan önce yorumlarıyla inceleyiniz lütfen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

MgBeyy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Sonuç olarak monsterden vazgeçtim. Hiç uğraşmak istemiyorum. Asus alayım kafam rahat etsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri