Monster Kulaklıktan gelen ses sorunu

DokuzSekiz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba dostlar, Monster marka Abra A5 V5.2 model laptop kullanıyorum uzun süredir kulaklıktan gelen seslerde cızırtı var sesler anlaşılmayacak düzeyde geliyor.

Sorun tamamen yazılımsal çünkü daha önce bir firmaya vermiştim onlar driver kurup halletmişlerdi fakat format sonrası yine aynı sorunla karşılaştım.

Tüm driverleri güncelledim, Monster'ın sitesinden kendi driverlerini indirdim fakat sorun bir türlü çözülmedi, 900 liraya kulaklık aldım kullanamıyorum.

- Aygıt Yöneticisi bu şekilde;

1-png.387336

- Realtek HD Audio Yöneticisi bu şekilde;

2-png.387337

- Ses kısmı ise bu şekilde;

Not: Burada kulaklığa ait hiçbirşey  yok.

3-png.387338

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monster 'a sorunu bildirdiniz mi? Onlar farklı bir yazılım kullanmış olabilirler size o yazılımı mail yoluyla söylerlerse daha net sonuç alırsınız. Çünkü biz size hangi yazılım olduğunu soracağız ve siz bilmiyorsunuz. Monster 'a bildirin ve sonuçları burada paylaşın.

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ses kısımında "kayıt" kısımında monster ile ilgili birşey var mı logitech g430 da buna benzer bi problemim vardı sürekli arkadan cızırtı gibi ses geliyordu kayıt kısımında bi aygıt daha vardı onu kapatmıştım sorunum düzelmişti.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ses ayarlarında kayıt sekmesinin özelliklerinde bu aygıtı dinle seçeneği var o açıksa onu kapat sorun belki düzelir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri