Monster laptop şarja takılıyken kasıyor

Pyria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, laptopum şarjda iken kendi kendine gücünü kesip açıyor, bununla birlikte oyunlarda olan 250-300 FPS'im o gücünü kestikçe 1-10 FPS'e düşüp drop yediriyor, bilgisayardan çok anlamam ama servise gönderdiğimde de çözemiyorlar(Monster), konu hakkında herhangi bir bilginiz var mıdır acaba? Birdenbire böyle oldu yaptığım bir işlem de yok, şarjdan çıkardığımda kasmıyor şarja takıyorum kasmaya başlıyor.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Tahmini güç kablosunda ya da anakart kısmında sorun var gibi. Elinizde ya da arkadaşlarınız benzer değerde laptop şarj cihazıyla deneyebilirsiniz. Ayrıca pili çıkartıp şarjda kullanmayı denediniz mi kapanıyor mu bilgisayar?

KS

Pyria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çok bilgisayardan anlamam o yüzden size danışıyorum ama şarjdayken GTA'da kasıyor mesela ama şarjdan çıakrınca kasmıyor normalde tam tersi olması geremiyor mu? :(

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Çok bilgisayardan anlamam o yüzden size danışıyorum ama şarjdayken GTA'da kasıyor mesela ama şarjdan çıakrınca kasmıyor normalde tam tersi olması geremiyor mu? :(
Dediğiniz doğru, fişe takılıyken tam güçte çalışması lazım. Fişe takılı pili çıkarıp deneyin, kapanma ihtimali yüksek denemek için bakalım.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Merhaba, laptopum şarjda iken kendi kendine gücünü kesip açıyor, bununla birlikte oyunlarda olan 250-300 FPS'im o gücünü kestikçe 1-10 FPS'e düşüp drop yediriyor, bilgisayardan çok anlamam ama servise gönderdiğimde de çözemiyorlar(Monster), konu hakkında herhangi bir bilginiz var mıdır acaba? Birdenbire böyle oldu yaptığım bir işlem de yok, şarjdan çıkardığımda kasmıyor şarja takıyorum kasmaya başlıyor.
Denetim Masası > Güç Seçenekleri > Plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş güç ayarlarını değiştir > En düşük işlemci performansını %100 yaparmısın.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Msi afterburner yükleyip oyunlarda deneyip sonucunu da paylaşır mısınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri