MONSTER notebook şarj aleti ile kapanma sorunu

PembePanjur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, iyi forumlar dilerim.

Ben bu sabah iş yerimde kullandığım monster notebook`uma sarj aletini taktığımda kendiliğinden kapandı ve güç düğmesine bastığımda açılmadı.

Sarj aletini giriş yerinden tekrar çıkardığımda ise güç düğmesine bastığımda bilgisayarım açıldı ve sorunsuz bir şekilde kullanabildim.

Daha demin ise; prizdeki 4 farklı yuvadan ilk taktığım yerden çıkarıp diğerine taktığımda ise bilgisayarım sorunsuz bir şekilde sarj oluyor, kullanabiliyorum.

Bu sorun; priz giriş yerinin hatalı olmasından kaynaklı bir sorun mu yoksa yazılımsal, donanımsal bir sorun mudur?

Teknik servise göndermeme gerek var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden...

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: MONSTER NOTEBOOK SARJ ALETİNİ TAKTIĞIMDA KAPANMA SORUNU YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Selam, sorun priz kaynaklı olabilir farklı bir priz ile bir kaç gün test edin. Aynı sorunu tekrar yaşarsanız şarj cihazında veya cihazınızın güç entegrelerinde problem olabilir, servise göndermek gereklidir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: MONSTER notebook şarj aleti ile kapanma sorunu

@"BeratG" 'nin söylediği gibi prizin kendisi yada priz çoklayıcı kullanıyorsanız ki kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla sorun bunlardan birisi gibi duruyor. Farklı bir prizde çoklayıcı kullanıyorsanız onu veya kullanmıyorsanız direkt yine farklı prizde sistemin kendisini deneyin.

KS

PembePanjur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: MONSTER notebook şarj aleti ile kapanma sorunu

ugur.gozaydin' Alıntı:
@"BeratG" 'nin söylediği gibi prizin kendisi yada priz çoklayıcı kullanıyorsanız ki kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla sorun bunlardan birisi gibi duruyor. Farklı bir prizde çoklayıcı kullanıyorsanız onu veya kullanmıyorsanız direkt yine farklı prizde sistemin kendisini deneyin.

Merhaba,

Bu sabah yine sarj aleti takılı olmadan bilgisayarımı açtım. Daha sonra sarj ucunu yuvasına taktığımda bilgisayar gücünü kesti ve kapandı. Sarj aletinin fişini takılı yuvasından çıkarıp, taktığımda sorun oluşmadı ve açıldı. Şuan kullanabiliyorum.

Bu konu hakkında fikriniz var mıdır?

Teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: MONSTER notebook şarj aleti ile kapanma sorunu

Ya o prizde bir sıkıntı var yada şarj aletinizde. 2 ihtimalde yüksek. Siz önce farklı prizlerde kontrol edin. Sonuç alamazsanız olumlu o zaman şarj aletinde bir sıkıntı var diyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri