Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad biliyorsunuz ki kablosuzda bağlantı sorunu vardı ve yazılım yüklemek gerekiyordu sanırım yeni sürümlerde yazılım artık içinde geliyormuş Bluetooth bağladıktan sonra hiçbir şey yapmadan direk PC Xbox gamepad olarak görüyormuş artık gamepadi doğru mu ona göre alacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kesin bir bilgi bulamadım ama güncel yorumlara biraz göz gezdirdim ve genel bir bağlantı sorunu BT ile hala mevcut görünüyor.

KS

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kesin bir bilgi bulamadım ama güncel yorumlara biraz göz gezdirdim ve genel bir bağlantı sorunu BT ile hala mevcut görünüyor.

Uğur hocam müşteri hizmetleri konuştum dedi ki yeni sürümlerde yazılım güncellemsi yapılmış bir şekilde geliyor tak çalıştır şeklinde alsam mı almasam mı kararsızım fikrinii almak istedim tek anlayan sizsiniz bu konularda

KS

arshavin45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben olsam farklı markalara yönelirdim. Sonradan iade vs. ile uğraşmamak için.

Hocam trust gamepad alacağımda olurda beğenmessem iade edebilir miyim itopya iade konusunda nasıl biliyor musunuz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yasal olarak 14 gün içinde kulaklık gibi hijyen bazlı sorun yaratacak ürünler hariç iade hakkınız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri