Corsair Void Elite önermem genelde sorun çıkartma potansiyeli yüksek ve ürünün genel performansı genel kitle tarafından pek beğenilmeyen bir üründür.
Önerinizi yapacağım.
- HyperX Cloud Core 7.1 - 599 TL - İyi bir ses ve mikrofon kalitesi olan F/P oranı yüksek bir üründür. Ucuza bir ürün almak isterseniz fiyatı çok iyidir. Ancak 4 numara hariç diğer ürünler ile kıyaslanamaz. Kısa süreli denemişliğim var.
- ASUS TUF Gaming H7 7.1 - 599 TL - İyi bir ses ve mikrofon kalitesi olan F/P oranı yüksek bir üründür. Ucuza bir ürün almak isterseniz fiyatı çok iyidir. Ancak 4 numara hariç diğer ürünler ile kıyaslanamaz. Kısa süreli denemişliğim var.
- Cougar Immersa Pro Ti 7.1 - 760 TL - Oldukça kaliteli bir kulaklıktır hem ses hem mikrofon olarak. Kalitesi de yazılımı da çok iyidir. Sürücülerindeki titanyum kaplaması sayesinde ses ayrımı normal kulaklıklara göre çok daha başarılıdır. Kısa süreli denemişliğim var.
- Razer BlackShark V2 7.1 - 907 TL - Couger ürünü gibi 50mm Titanyum sürücülere sahip. Onun gibi oldukça başarılı bir ürün. Bunun tek artısı kumaş yastıkları var buda uzun kullanımda terletmez. Ben Cougar alırdım ama buda onun yerine alınabilir bir ürün.
- ROCCAT KHAN AIMO 7.1 - 939 TL - Oldukça başarılı bir markadır ve üründe oldukça kaliteli bir üründür. Hem ses hem mikrofon hem de yazılım olarak oldukça iyidir. Çokça aldırdığım bir üründür ve favorilerimden birisidir.
- Cooler Master MH670 7.1 - 993 TL - Yine oldukça iyi bir kablosuz ve 3.5mm kablolu kulaklıktır. Kalitesi , ses dizaynı ve mikrofonu denediğim için 1 ve 2 numara ile benzer diyebilirim. Kısa süreli denemişliğim var. NOT : Kablolu olarak yani 3.5mm ile kullanırsanız 7.1 desteği ve yazılım desteğini alamıyorsunuz.
- HP Omen Mindframe Prime 7.1 - 1.025 TL - Yine oldukça kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak. Ayrıca içinde özel bir aktif soğutma sistemi vardır. Kulaklarınız zaten kumaş yastıklar olduğından terlemez ve sürücülerde içerideki aktif soğutma sayesinde ısınmaz. Yazılım desteği vs. oldukça başarılıdır. Ancak sürücü boyutu 40mm ve buda bu listedeki diğer kulaklıklardan ses ayrımı ve ses yüksekliği olarak biraz daha zayıf yapıyor bu ürünü ama asla kötü değil sadece onlara kıyasla biraz bu konuda zayıf diyebilirim.
- Asus TUF Gaming H7 Wireless 7.1 - 1.099 TL - Cooler Master MH670 ürününün ASUS versiyonu gibi düşünün. Eş değer ürünler yapıları farklı yazılımları faklı sadece. Kısa süreli denemişliğim var.
- Corsair HS60 HAPTIC - 1.099 TL - Stereo bir üründür. Olayı ise her sürücü içinde 7.1 gibi çevresel sese dayalı titreşim motorları var. Yani çervrenizdekileri ve sesleri size titreşim olarak yansıtıyor. Denemişliğim yok ama oldukça başarılı deniyor kullanıcılar tarafından. Uzun süreli kullanımda titreşim baş ağrısı yapabilir bunu söyleyen birkaç yorum gördüm ama yine de öneriyorum.
- Logitech Pro X 7.1 - 1.169 TL - Yine oldukça başarılı bir kulaklık. Mikrofonu herkes tarafından rağbet gören ve sevilen BLUE VO!CE markasının ki Logitech markasıdır bu markanın mikrofonunu kullanıyor. Oldukça kaliteli bir mikrofondur. Ses kalitesi yine oldukça başarılıdır. Kısa süreli denemişliğim var.
Fazla bir liste oldu ama seçenek olsun diye önerinizi geniş tuttum.
Benim bilgi ve tecrübelerime göre bu ürünleri kalite ve performanslarına göre en iyiden başlayarak listelemem gerekirse 3/5/10 > 4/1/2/6/8 > 7 > 9 diye bir liste oluşur. / koyduklarım genel olarak denk gördüklerimdir. 9 numara Stereo olduğu için ve yeni bir teknoloji denediği için pek bir bilgim yok ondan sona aldım.