Motosiklet Için En Iyi Benzin Istasyonu Hangisidir?

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Arkadaşlar merhaba, kuryeliğe başlayacağım ve internette birkaç video ile karşılaştım. Bu videolarda farklı benzin istasyonları markalarından benzin alıyordu. 100 km kaç lt benzin harcadığını hesaplıyordu. Çoğu benzin de farklı sonuçlar çıkıyordu. Demek istediğim tasarruf açısından en iyi benzin istasyonu hangisidir? Teşekkürler şimdiden.

Qlay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
114
Arkadaşlar merhaba, kuryeliğe başlayacağım ve internette birkaç video ile karşılaştım. Bu videolarda farklı benzin istasyonları markalarından benzin alıyordu. 100 km kaç lt benzin harcadığını hesaplıyordu. Çoğu benzin de farklı sonuçlar çıkıyordu. Demek istediğim tasarruf açısından en iyi benzin istasyonu hangisidir? Teşekkürler şimdiden.
Benim bildiğim en kalitelisi şu ikisi ama 1. Numaradaki daha kaliteli diye biliyorum
1. Shell
2. Opet

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,051
Shell önerimdir evdeki cbr250 ligi fulluyoruz 1 ay gidiyoruz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri