Mount & Blade II: Bannerlord Çıktı

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
1666716956556.png

Uzun süredir erken erişimde olan Mount & Blade II: Bannerlord sonunda resmi olarak çıktı
1666717041159.png

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Atlılar, Îleri! İmparatorluğu yıkıp, KALRADYA'yı yeniden refaha kavuşturacağız!​

Tam sürüm harika oldu. Gelecek modları sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi onlardan önce ana karayı tekrardan keşfe çıkalım @Çağdaş Işık hocam gibi ^-^)

Bu arada ne kadar güncelleme geldi bilen varmı? Arka planda yaptı güncellemeyi ama boyuta bakmadan kapadım bildirimi :/

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Atlılar, Îleri! İmparatorluğu yıkıp, KALRADYA'yı yeniden refaha kavuşturacağız!​

Tam sürüm harika oldu. Gelecek modları sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi onlardan önce ana karayı tekrardan keşfe çıkalım @Çağdaş Işık hocam gibi ^-^)

Bu arada ne kadar güncelleme geldi bilen varmı? Arka planda yaptı güncellemeyi ama boyuta bakmadan kapadım bildirimi :/
Bir kaç mod var.Hikaye ve yeni harita yapan modcular onları ekibe katıp DLC olarak çıkartırlar diye düşünüyorum.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Bir kaç mod var.Hikaye ve yeni harita yapan modcular onları ekibe katıp DLC olarak çıkartırlar diye düşünüyorum.
Birkaçını takipteyim epeydir. Tam sürüme bekletiyordum. Şimdi güncelleme verdikleri gibi deneyeceğim bazılarını. Aynen DLC olarakta eklenebilecek modlar çıkar. TaleWorlds daha önce yapmıştı bunu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri