mouse bağlangı kopması

Mert Capkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[size=small][font=Helvetica, Arial, sans-serif]mouse um usb girişli takılı oldugu halde birden ses cıkarmadan gidiyor usb tak çıkar yapınca düzeliyor bazen düzelmiyor bilgisayarı kapat aç yapınca düzeliyor sorun ne olabilir bilgisi olan varmı[/font][/size]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazılımsal sorun olabilir mouse unuzu sistenden kaldırın ve tekrar kurulması için biraz bekleyin windows tekrar kuracaktır. Windows ayarlar cihazlar sekmesinden yapacaksınız.

KS

Mert Capkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
başka bir bilgisayarda da denedim sorun orda yok benim bilgisayarımda yapıyor bulamadım bir türlü sorunu

sistemimde sorun var anladıgım kadarıyla başka mouse denedim bilgisayarımda sorun yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mouse yazılımınız ile ilgili olabilir kullandığınız Mouse ait bir yazılım varsa ekstra onu kaldırın yada kurulu değilse kurun. Ayrıca Windows üzerinde kurduğunuz bir yazılım o mouse üzerinde olumsuz bir etki yaratıyor olabilir. Son zamanlarda kurduğunuz bir yazılım varsa bir bakın kaldırın. Ayrıca Windows güncellemelerinizi de kontrol edin varsa yapın yok eğer yoksa güncelleme geçmişini kontrol edin ve son zamanlarda olan bir güncelleme varsa bu bu sorunun çıktığı döneme aitse kaldırıp deneyebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri