Mouse Bluetooth USB aparatı ile Bluetooth Adaptörü haline getirilebilir mi?

CanTahaTekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mause kaybolmuş bağlantı USB'si var. Bluetooth ile bağlandıklarını hatırlıyorum o USB cihazı Bluetooth adaptörüne çevirebilir miyim?

Bilgisayara taktım ve Bluetooth olarak gördü fare[font=BlinkMacSystemFont, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif]si olmadığı için kullanabilir miyim bir yazılım ile?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil. O USB alıcı sadece o mouse veya klavye her neyse o ürüne özel bir frekansta çalışan bir alıcı diye biliyorum ben.

KS

CanTahaTekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil. O USB alıcı sadece o mouse veya klavye her neyse o ürüne özel bir frekansta çalışan bir alıcı diye biliyorum ben.
 Hmm anladım teşekkürler. Peki telefona bağlamak istediğim bluetooth cihazı telefona bağlasam, telefonu da bilgisayara bağlasam bir uygulama ile gecikmelide olsa kullanabilir miyim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pek bir şey anlamadım yazdığınızdan biraz daha detaylı ama kısa bir şekilde anlatır mısınız ne yapmak istiyorsunuz?

KS

CanTahaTekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayar ve telefon arasında kablolu bir bağlantı ve telefonla da kulaklık arası bluetooth ile bağlantı kurup telefonu bir arada iletişim kurmaları için bir aracı olarak kullanabileceğim bir uygulama var mı? Sanırım biraz daha sade ve anlaşılır oldu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu dediğiniz olabilir mi emin değilim bakmam gere ama ben şeyi anlamadım. Telefon üzerinden kulaklık bağlantısı yapıp sesi BT ile telefona oradan da kablo ile PC ye aktarıp PC dene gelen sesi neden böyle aktarma ihtiyacı duydunuz onu anlamadım.

AudioRelay bu yazılım ile PC den gelen sesi Wi-Fi veya Kablo aracılığı ile telefona aktarabilirsiniz. Telefona bağlı herhangi bir kulaklık varsa ses o kulaklıktan gelecektir. Bu işlemi kablosuz yapmak için telefonun ve PC 'nin aynı ağa bağlı olması gerekiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri