Mouse gücü anlık kesip geri veriyor

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Sorun bugün başladı mouse anlık 1 saniyeliğine gücü kesip geri veriyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Sorun bugün başladı mouse anlık 1 saniyeliğine gücü kesip geri veriyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı?
Direkt olarak PC'ye mi bağlı? Yoksa arada harici USB port var mı?
Başka portta denediğinizde de aynı sorunlar oluyor mu?

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Direkt olarak PC'ye mi bağlı? Yoksa arada harici USB port var mı?
Başka portta denediğinizde de aynı sorunlar oluyor mu?
Evet direkt PC ye bağlı. Evet aynı sorunlar oluyor 1 haftadır sıkıntı yoktu ama bugün başladı böyle olmaya.

Az önce aygıt yöneticisinden mouse kaldırdım bu sefer sadece ışığı yanıyor ama mouse hareket etmiyor. Bir başka mouse taktığımda çalışıyor sıkıntısız şekilde

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Evet direkt PC ye bağlı. Evet aynı sorunlar oluyor 1 haftadır sıkıntı yoktu ama bugün başladı böyle olmaya.

Az önce aygıt yöneticisinden mouse kaldırdım bu sefer sadece ışığı yanıyor ama mouse hareket etmiyor. Bir başka mouse taktığımda çalışıyor sıkıntısız şekilde
Mouse modeli nedir?
Belki yazılım kaynaklı sorun olabilir.

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Mouse modeli nedir?
Belki yazılım kaynaklı sorun olabilir.
ek olarak mouse laptopta sıkıntısız çalışıyor.

sorun olan bilgisayarda ışığı yanıyor ama hareket etmiyor.

mouse taktığımda sistem sesi de geliyor ama yine çalışmıyor anlamadım.

Son düzenleme:

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
ek olarak mouse laptopta sıkıntısız çalışıyor.
sorun olan bilgisayarda ışığı yanıyor ama hareket etmiyor.
mouse taktığımda sistem sesi de geliyor ama yine çalışmıyor anlamadım.

Eğer başka cihazda sorunsuz çalışıyor ise, sorun yaşadığınız sistemde yazılım sorunu yaşıyor olabilir.
Eğer varsa yazılımlarını kaldırın, ayarlarını temizleyin. Daha sonradan tekrar yükleyin.
Yani yeni bir mouse gibi bağlayın, tekrardan tanısın/yüklesin.

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Eğer başka cihazda sorunsuz çalışıyor ise, sorun yaşadığınız sistemde yazılım sorunu yaşıyor olabilir.
Eğer varsa yazılımlarını kaldırın, ayarlarını temizleyin. Daha sonradan tekrar yükleyin.
1666107441976.png

İki mouse kullanıyorum normalde burada iki tane iAC uyumlu fare yazardı ama şuan bir tane yazıyor bunu nasıl tekrardan ekleyebilirim

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Ekli dosyayı görüntüle 9638

İki mouse kullanıyorum normalde burada iki tane iAC uyumlu fare yazardı ama şuan bir tane yazıyor bunu nasıl tekrardan ekleyebilirim
Bu sorunu şimdi çözdüm Aygıt yöneticisinde "İnsan Arabirim Cihazları" kısmından IAC uyumlu fareyi güncelleştir diyip bütün C diskini seçip güncelledim sorun çözüldü kesinti olup olmadığını deneyip tekrar yazacağım

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Bugün iki USB portuda çalışmayı durdurdu 1 haftadır sorun yoktu bir anda çalışmayı kesti. Sizce bir temazsızlık mı var yoksa bozulmuş mudur? Bunun testini yapabilir miyim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri