Direkt olarak PC'ye mi bağlı? Yoksa arada harici USB port var mı?Sorun bugün başladı mouse anlık 1 saniyeliğine gücü kesip geri veriyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı?
Evet direkt PC ye bağlı. Evet aynı sorunlar oluyor 1 haftadır sıkıntı yoktu ama bugün başladı böyle olmaya.Direkt olarak PC'ye mi bağlı? Yoksa arada harici USB port var mı?
Başka portta denediğinizde de aynı sorunlar oluyor mu?
Mouse modeli nedir?Evet direkt PC ye bağlı. Evet aynı sorunlar oluyor 1 haftadır sıkıntı yoktu ama bugün başladı böyle olmaya.
Az önce aygıt yöneticisinden mouse kaldırdım bu sefer sadece ışığı yanıyor ama mouse hareket etmiyor. Bir başka mouse taktığımda çalışıyor sıkıntısız şekilde
logitech g203Mouse modeli nedir?
Belki yazılım kaynaklı sorun olabilir.
ek olarak mouse laptopta sıkıntısız çalışıyor.Mouse modeli nedir?
Belki yazılım kaynaklı sorun olabilir.
ek olarak mouse laptopta sıkıntısız çalışıyor.
sorun olan bilgisayarda ışığı yanıyor ama hareket etmiyor.
mouse taktığımda sistem sesi de geliyor ama yine çalışmıyor anlamadım.
Eğer başka cihazda sorunsuz çalışıyor ise, sorun yaşadığınız sistemde yazılım sorunu yaşıyor olabilir.
Eğer varsa yazılımlarını kaldırın, ayarlarını temizleyin. Daha sonradan tekrar yükleyin.
Yani yeni bir mouse gibi bağlayın, tekrardan tanısın/yüklesin.
Bu sorunu şimdi çözdüm Aygıt yöneticisinde "İnsan Arabirim Cihazları" kısmından IAC uyumlu fareyi güncelleştir diyip bütün C diskini seçip güncelledim sorun çözüldü kesinti olup olmadığını deneyip tekrar yazacağımEkli dosyayı görüntüle 9638
İki mouse kullanıyorum normalde burada iki tane iAC uyumlu fare yazardı ama şuan bir tane yazıyor bunu nasıl tekrardan ekleyebilirim
Bugün iki USB portuda çalışmayı durdurdu 1 haftadır sorun yoktu bir anda çalışmayı kesti. Sizce bir temazsızlık mı var yoksa bozulmuş mudur? Bunun testini yapabilir miyim?Eğer başka cihazda sorunsuz çalışıyor ise, sorun yaşadığınız sistemde yazılım sorunu yaşıyor olabilir.
Eğer varsa yazılımlarını kaldırın, ayarlarını temizleyin. Daha sonradan tekrar yükleyin.
Yani yeni bir mouse gibi bağlayın, tekrardan tanısın/yüklesin.