Mouse Makro sorunu.

arrested

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim için çok önemli olan bir şey istiyecem lütfen bileniniz varsa yardımcı olabilir mi.

Kullandığım Synapse 3'te istediğim makroyu yeterince hızlı yapamıyorum synapse 3 makro performansı kötü bu yüzden 2. mousem olan rival 110dan makroyu yapıyorum fakat elimi klavye ve mouse'den çekmeden 2. mousedaki makro butonuna basmam gerek bunu nası yapabilirim klavyeden bir tuşa bassam tetiklese falan.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mouse tuşunu klavyeden makro atayarak aktif edebilirsiniz ancak sistem 2 mouse olduğundan 2 mouse içinde o tuşu aktif edecek. Yani diyelim ki Rival 110 ürününde orta DPI tuşunu makro atadınız ve klavye makrosundan mouse orta tuşunu çalıştıracak bir tuş atadınız bu 2. mause içinde bu orta tuşa basacağı için burada bir çakışma olacak. Şöyle yapabilirsiniz makro atadığınız mouse değilde diğer mouse için atama yaptığınız o tuşu diğer mouse yazılımından devre dışı bırakın bu sayede makro yaptığınız mouse çalışacak sadece. Normalde bu yapılabilir ama Razer ve SS ürünlerindeki yazılımlar nasıl bir fikrim yok.

Ek olarak o yazılımlarda bu işlev yoksa https://www.macrorecorder.com/ bu yazılım her türlü makro atamasını yapabiliyor. Mouse hareketleri dahil.

KS

arrested

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Klavyede malesef öyle bir özellik yok macro recorder 3.parti yazılım olarak algılamasından korktğum için indirmek istemiyorum ne yapıcam fikrim yok

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Macro Recoder yazılımı bilindik bir yazılımdır. Bende kullanıyorum kurulu sistemimde bir sorun yok. Sistemde 3 adet Virüs yazılımı var. Kaspersky Total Security , Windows Defender ve 3. parti bir başka yazılım. Hepsini atlatan bir virüs yazılımı olsaydı bu zaman kadar ki uzuuuunca zamandır kullanıyorum etkisi olurdu kurun bir sıkıntı çıkmaz yani en azında çıksaydı nette büyük patlardı haberlerde vs. bir sorun yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri