S SerkanT Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Mar 2023 Mesajlar 16 Tepki 2 12 Mar 2023 #1 Mouse mouse pad üzerinde hareket etmiyor. Kitap ve masanın üstünde denedim yeni mouse pad aldım problem yine aynı. Çözümünü bilen var mı?
Mouse mouse pad üzerinde hareket etmiyor. Kitap ve masanın üstünde denedim yeni mouse pad aldım problem yine aynı. Çözümünü bilen var mı?
omerlutfiulker Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Eki 2019 Mesajlar 1,875 Tepki 494 Konum 7 | Antalya 12 Mar 2023 #2 mouse marka model ne
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 12 Mar 2023 #3 Mouse'un sensörü bozulmuş olabilir mi başka bir bilgisayarda vs. denediniz mi ?
KS S SerkanT Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 12 Mar 2023 Mesajlar 16 Tepki 2 12 Mar 2023 Konu Sahibi #4 asus tuf gaming m3 Çağdaş Işık' Alıntı: Mouse'un sensörü bozulmuş olabilir mi başka bir bilgisayarda vs. denediniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Denemedim sensöründe bozukluk olsa kitap ve masa üstünde de çalışmaz diye düşünüyorum ama anlayamadığım bişey var
asus tuf gaming m3 Çağdaş Işık' Alıntı: Mouse'un sensörü bozulmuş olabilir mi başka bir bilgisayarda vs. denediniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Denemedim sensöründe bozukluk olsa kitap ve masa üstünde de çalışmaz diye düşünüyorum ama anlayamadığım bişey var