klavye bütçeniz ne kadar?Bende aldım bakalımtek klavye kaldı
klavye bütçeniz ne kadar?Bende aldım bakalımtek klavye kaldı
2500-3000₺klavye bütçeniz ne kadar?
hocam istiyorsanız custom klavye işine girişebilirsiniz eğer türkçe q zorunlu değilse ve iyi bir klavye istiyorsanız2500-3000₺
Gmk 67 KasaÖrnek verebilir misiniz ?
Almayın hocam. razer huntsman mini bakın yurtdışına vakit yoksa veya logitech g915O kadar vaktim yok ya apex 7 alıcam
Neden kiAlmayın hocam. razer huntsman mini bakın yurtdışına vakit yoksa veya logitech g915
Apex pro tkl almıycaksanız gereksiz pahalıNeden ki
hocam o zaman custom olmayacaksa da klavyeniz kaliteli olsun amazon üzerinden şöyle bir klavye alabilirsiniz eğer türkçe q zorunlu değilse; https://www.amazon.com.tr/dp/B0B1DQ319M?ref_=cm_sw_r_apann_dp_34CW34XFGMHXZCQKAZV8O kadar vaktim yok ya apex 7 alıcam
bende apex 7 aldım 2k ya zor sattım abime klavye alabilmek içinNeden ki
Bakalım hocam aldım bir kaç güne elimde olurO mouse pilli. Sizi memnun etmeye bilir.
Aynı şekil bende de kulaklık kaldıBende aldım bakalımtek klavye kaldı
Bütçe nedir kulaklık için?Bakalım hocam aldım bir kaç güne elimde olur
Aynı şekil bende de kulaklık kaldı![]()
Aynı 1k civarı hocam sonra ki ay içinBütçe nedir kulaklık için?
1k için şu an razer blackshark v2x var diğer ay piyasa ne olur bilemiyorumAynı 1k civarı hocam sonra ki ay için
Var evet ama ses kartı falan deniliyor ses kartım yok ama1k için şu an razer blackshark v2x var diğer ay piyasa ne olur bilemiyorum
Anakartınız nedir? Anakartınızda ses kartı var zatenVar evet ama ses kartı falan deniliyor ses kartım yok ama
Asus Prime B450M-K IIAnakartınız nedir? Anakartınızda ses kartı var zaten
Yeterli olur blacksharkaAsus Prime B450M-K II