600-700 tl arası kablosuz(iyiyse kabloluda olur) mouse onerirmisiniz?
Kablosuz zor hocam, mediamarkt üzerinde hyperx haste 697 TL600-700 tl arası kablosuz(iyiyse kabloluda olur) mouse onerirmisiniz?
kabloluda olur iyi olsun amaKablosuz zor hocam, mediamarkt üzerinde hyperx haste 697 TL
Bütçe artarsa connectgameden endgame xm1r önerebilirim.
Önerdiklerim kablolu hocam, hyperx haste kullanıyorum bende şeklini çok sevdiğim için ve gayet iyi bir mouse fiyatına göre.kabloluda olur iyi olsun ama
hocam link atar mısınızÖnerdiklerim kablolu hocam, hyperx haste kullanıyorum bende şeklini çok sevdiğim için ve gayet iyi bir mouse fiyatına göre.
Paracord kablosu sayesinde(hyperflex olarak geçiyor) aşırı hafif ve esken olduğu için asla kablo hissetmiyorsunuz kablosuz
gibi.
Skatezleride gayet başarılı ekstra almaya hiç gerek yok
Clickleri ttc gold yumuşak değil ama çok sertte değil
İçinden griptape çıkmasıda büyük bir artı fiyatına göre.
hocam link atar mısınız
teşekkurler![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.040,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam mouse rgb mi![]()
HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Haste Makrolu Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.040,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sadece scrollda var.teşekkurler
hocam mouse rgb mi
anladım klavye ne onerirsin hocam bunun yanınaSadece scrollda var.
Bütçe?anladım klavye ne onerirsin hocam bunun yanına
en fazla 1500 klavyeyle mouse 2000e halletmem lazım 1500ü gecebilir azcıkBütçe?
en fazla 1500 klavyeyle mouse 2000e halletmem lazım 1500ü gecebilir
9 haziran diyor ya
Türkiyede güzel bir seçenek yok9 haziran diyor ya