Itopyada adam gibi mouse yok kiSelamün Aleyküm herkese itopyadaki indirimden faydalanarak bir mouse almak istiyorum kafamda steelseries rival 600 var. ama farklı model olarak glorious model o logitech g502 gibi modellerde var öneriniz ne olurdu bütçe maz 1500tl. Not: alıcağım ürün itopyoda ollmak zorunda
rival 600
siz ne önerirsinizki ben öneriyle rival 600 alıcaktım zatenItopyada adam gibi mouse yok ki
Itopyadan degilde burdan oneririmsiz ne önerirsinizki ben öneriyle rival 600 alıcaktım zaten
videolardan baktığımdada bunu çok öneriyorlar ekstra özellikleri tam olarak ney veya iyi yyapanItopyadan degilde burdan oneririm
![]()
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Switch i ve click yapisivideolardan baktığımdada bunu çok öneriyorlar ekstra özellikleri tam olarak ney veya iyi yyapan
bide kablosuz olması baya avantajlı sanırım fps csgo tarzı oyunları çok oynamıyorum ama yeri gelince oynarım acaba sıkıntıları olurmu bağlantı konusundaSwitch i ve click yapisi
Olmaz sanmiyorunbide kablosuz olması baya avantajlı sanırım fps csgo tarzı oyunları çok oynamıyorum ama yeri gelince oynarım acaba sıkıntıları olurmu bağlantı konusunda
bilemedim şimdi birde monitörle ilgili bir konu açtım ama spamdan kaldırıldı burdan yazsam oluyormuOlmaz sanmiyorun
Tekrar acbilemedim şimdi birde monitörle ilgili bir konu açtım ama spamdan kaldırıldı burdan yazsam oluyormu