Mouse Önerisi Alabilirmiyim ?

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Arkadaşlar aslında konu başlığını farklı yapıcaktım fakat belki daha iyi öneriler çıkar diye değiştirdim. Trust markası güvenilir ve kaliteli mi sizce ? Bütçem doğrultusunda bir tane mouse buldum Vatan'da bana da yakın şubede olduğu için ilk sıraya aldım lakin kalite ve kullanım konusunda kararsızım. Bende şuan Everest mouse var 1 sene önce almıştım idare etsin diye son zamanlarda mouse imleci çok saçlamaya başladı bu yüzden değiştirmek istiyorum. Birde sanırım mouse pad alıcam bu ürünler sizce nasıldır kalitelimidir bir kaç kutu açılım videosuna baktım da fena durmuyor sanki.

Mouse : http://www.vatanbilgisayar.com/trust-21683-gxt-105-oyun-faresi.html?stk=True

Mouse Pad : http://www.vatanbilgisayar.com/trust-oyun-mousepad.html?stk=True

Bu fiyat aralığın da başka öneriler de alabilirim. Verdiğim linkteki ürünler için güzel yorumlar gelirse sabah Vatan'a gidip almayı düşünüyorum.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Valla hocam attığınız Pad'lere baktım ama kimse önermemiş hem video altında hemde satış sitelerinde plastik kokuyor kalitesiz vs demişler. Kullanmadığım para kartı vardı ona para yatırır alırım ama iyice araştırmam lazım. Bütçe kısıtlı 130 TL'bile çıkamam. 50 TL mouse 20-30 TL'de Pad alırım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
O zaman eğer 3000 DPI seni götürürse şuan kaç DPI kullanıyorsun bilmiyorum bir kontrol et ona göre tercih edebileceğim kaliteli uygun fiyatlı ürünler sunan bir marka olan James Donkey 'den gidelim.

James Donkey 118 Avago 3050 6 Tuş 3000DPI - 49,53 TL - (Aynı modelin turuncu/siyah olan versiyonuda var.)

James Donkey JD450 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad (450 x 450 x 3 mm) - 30,72 TL

Toplam: 80,26 TL

Valla şuan ki kullandığım dandik mouse'da 1600 DPI sanırım programında 2400 son çünkü ben 1600'e çektim imleç sorunu yüzünden. Bu marka nasıl kalite konusunda çok sık karşıma çıkıyor çünkü bu marka SSD konusunda falan ilk defa duyuyorum iyi mi ki ?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Sadomadoking' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
O zaman eğer 3000 DPI seni götürürse şuan kaç DPI kullanıyorsun bilmiyorum bir kontrol et ona göre tercih edebileceğim kaliteli uygun fiyatlı ürünler sunan bir marka olan James Donkey 'den gidelim.

James Donkey 118 Avago 3050 6 Tuş 3000DPI - 49,53 TL - (Aynı modelin turuncu/siyah olan versiyonuda var.)

James Donkey JD450 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad (450 x 450 x 3 mm) - 30,72 TL

Toplam: 80,26 TL

Valla şuan ki kullandığım dandik mouse'da 1600 DPI sanırım programında 2400 son çünkü ben 1600'e çektim imleç sorunu yüzünden. Bu marka nasıl kalite konusunda çok sık karşıma çıkıyor çünkü bu marka SSD konusunda falan ilk defa duyuyorum iyi mi ki ?
Ürünler güzel tercih edilebilir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Ürünlerden yana şikayet ile hiç karşılaşmadım ve Türkiye de özel bir garanti olayıda var, SSD de vardı ama her üründe varmı bilmiyorum tercih edebilirsiniz güzel ürünler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri