Öneri Mouse Önerisi / Marka Olmasına Gerek Yok

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Merhaba 2014 yılında sgm x7 everest mouse almıştım 40tl ye mouse pad dahil. O zamanki ilk orijinal haliyle bugune kadar kullandım(baktım fakat birsürü fake olanı mevcut kiminin simgesi kimini markası farklı) ve hala çalışıyor sadece sol tıkı geçen kırıldı kopmak üzere düştüğü için. Ondan dolayı büyüklüğü bu tarz olan bir mouseye ihtiyacım var. fps oyuncusu değilim. yeni çıkan oyunlaı deneyipleyip, genelde chill takılan biriyim ondan dolayı çok detaylı olmasına gerek yok.
Aradığım kriterler
Üst düzey olmasın
f/p
büyük olsun
kablosu uzun olsun

Önerilerinize açığım

EkipmanLazimAga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba 2014 yılında sgm x7 everest mouse almıştım 40tl ye mouse pad dahil. O zamanki ilk orijinal haliyle bugune kadar kullandım(baktım fakat birsürü fake olanı mevcut kiminin simgesi kimini markası farklı) ve hala çalışıyor sadece sol tıkı geçen kırıldı kopmak üzere düştüğü için. Ondan dolayı büyüklüğü bu tarz olan bir mouseye ihtiyacım var. fps oyuncusu değilim. yeni çıkan oyunlaı deneyipleyip, genelde chill takılan biriyim ondan dolayı çok detaylı olmasına gerek yok.
Aradığım kriterler
Üst düzey olmasın
f/p
büyük olsun
kablosu uzun olsun

Önerilerinize açığım
Bütçeniz kaç tl acaba

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
Bütçeniz kaç tl acaba
Bütçelik bir sorunum yok sadece kullanmayağım özelliklere fazla para vermek istemem joysticte var çoğu hikayeli oyunu onunla oynuyorum. Mouse bu hali ile idare ediyorum o şekilde düşünebilirsin. Claw's Nexus x1 gördüm hoşuma gitti yorumlarıda sanırım onu yada onun bandında birşey alabilirim

teklonoljikralı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Bütçelik bir sorunum yok sadece kullanmayağım özelliklere fazla para vermek istemem joysticte var çoğu hikayeli oyunu onunla oynuyorum. Mouse bu hali ile idare ediyorum o şekilde düşünebilirsin. Claw's Nexus x1 gördüm hoşuma gitti yorumlarıda sanırım onu yada onun bandında birşey alabilirim
nasıl tutuyorsunuz mouseyi

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
1749650749721.png

CLAW

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
773

bir ara meraktan alıp bakmıştım siz de incelemelerine bakın derim. metal kasa nispeten uzun ömürlü olur siizn içim
Aradığım kriterler
Üst düzey olmasın
f/p
büyük olsun
kablosu uzun olsun

Önerilerinize açığım

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
661
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-glorious-model-o-mat-kablosuz-oyuncu-fiyati,967713511.html buna bakabilirsin ben kullanıyorum bi süredir ve memnunum baya hafif ve güzel ama baya fiyatı artmış galiba

bir ara meraktan alıp bakmıştım siz de incelemelerine bakın derim. metal kasa nispeten uzun ömürlü olur siizn içim
Teşekkürler öneriler için değerlendiricem

Hilmi Akkaya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
tavsiyem fare satan yerlere gidip denemeniz, malum ergonomik olarak elinize en iyi oturan hangisi bilemeyiz,ben dün vatandan RAMPAGE CLAX 24000 DPI ŞARJLI ULTRA HAFİF aldım gayet rahat ve kontrolü kolay geldi , elime tam oturdu diye aldım.

eline al bi 😅

EkipmanLazimAga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Aradığım kriterler
Üst düzey olmasın
f/p
büyük olsun
kablosu uzun olsun

Önerilerinize açığım
RAPOO VT1 Pro
AJAZZ AJ159 APEX

omerlutfiulker

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
381
10 15 senelık rafda kalmıs mallara ıtıbar etmeyın bır urunun bıle sıfır olsa ömr var sonucta

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri