- Tepki
- 524
Tamamdır alayım siyahı var mı bununTenz’de kullanıyor. Nerede var kusurlu mal videosu?
Tamamdır alayım siyahı var mı bununTenz’de kullanıyor. Nerede var kusurlu mal videosu?
Connectgame üzerinde varTamamdır alayım siyahı var mı bunun
En güvenilir linkini atar mısın iade falan durumuna göreConnectgame üzerinde var
En güvenilir linkini atar mısın iade falan durumuna göre
Hepsiburada gibi geliyor parası önemli değil bana
Yani bir çoğu kişi sallayınca içten ses geliyor diyor![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
Güvenilir burası ama iade konusunda biraz sıkıntılı
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
3-4 günde gelir, sanmıyorum sorun yaşıyacağınızıYani bir çoğu kişi sallayınca içten ses geliyor diyor
Sence Maraş’a kaç günde gelir teslimat
hangi oyunlarda kullanicaksiniz hocam bu mouseYani bir çoğu kişi sallayınca içten ses geliyor diyor
Sence Maraş’a kaç günde gelir teslimat
Valohangi oyunlarda kullanicaksiniz hocam bu mouse
kanka mouse gelince bana bir yazar mısın g103 e benziyor mu tutuşu bende alicam olmazsa keriden vazgecicem
Tamamdır hocamkanka mouse gelince bana bir yazar mısın g103 e benziyor mu tutuşu bende alicam olmazsa keriden vazgecicem
Evet endgameden bahsediyoeTamamdır hocam
Endgameden bahsediyorsunuz değil mi
Tamamdır hocam
Endgameden bahsediyorsunuz değil mi
Reis ben bisey sorucam bunun kablolu versiyonu varmı kutusundan kablosu çıkıyor muydu?![]()
Endgame xm1r varReis ben bisey sorucam bunun kablolu versiyonu varmı kutusundan kablosu çıkıyor muydu?
ikiside aynı mouse özelik vs olarak dimi sadece biri wireless birisi kabloluEndgame xm1r var
Kablosu çıkıyor
Sayılır sadece switch farkı varikiside aynı mouse özelik vs olarak dimi sadece biri wireless birisi kablolu
switchten kastiniz ne oluyor olmazsa kablosuzunu alayım normalde kablolu daha ucuz kablosuz daha pahalı oluyor o yüzden fazla para vermeyim dedim ama performansı düşüyorsa diğeri olsunSayılır sadece switch farkı var
Switchler tıklama işlevini yapar, ikiside aşırı iyi switchler o konuda sıkıntı yokswitchten kastiniz ne oluyor olmazsa kablosuzunu alayım normalde kablolu daha ucuz kablosuz daha pahalı oluyor o yüzden fazla para vermeyim dedim ama performansı düşüyorsa diğeri olsun