KS
- Konu Sahibi
o zaman alıyorum. herkesin hem fikir olduğu model buysaLamzu atlantis
farklı farklı modelleri var hangisi link paylaşırmısınLamzu atlantis
o zaman alıyorum. herkesin hem fikir olduğu model buysaLamzu atlantis
farklı farklı modelleri var hangisi link paylaşırmısınLamzu atlantis
fiyat çok fazla![]()
Lamzu Atlantis Mini Pro 4K Wireless Mouse
Beyaz ve Elegant renkler, ayrı satılan Lamzu 4K Dongle ürünü ile 4000hz performansı sağlamaktadır. Siyah renk modelin kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade...wraithesports.com
fiyat çok fazla
3bin yazdım ama tam 3binde olmasa iyi olur 2bin filan beni zorlamasını istemiyorum.
1.5-2k arası varmı almadan önce babama da sormam lazım o yüzden seçenek göstereceğim![]()
Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.248,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
glorious model ıMerhaba arkadaşlar eski mouse artık kullanım süresini doldurmak üzere yeni mouse almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum.
Oyun oynuyorum cs2 ve simülatör oyunları bunun için mouse önerisi yapar mısınız?
(Not bütçe maks 3bin)
Link varmı?glorious model ı
Link lütfenbende o bütçelerde bakıyordum sonra steelseries primemı 550 tl ye aldım cs2 için baya iş görüyor IPS i 450
Link varmı?
Link lütfen
Güncel.
Arkadaşlar önerileri ürün linkleri paylaşırsanız güzel olur.
Kimse tam düzgün bişey paylaşmamış çok acayip.Link varmı?
Link lütfen
Güncel.
Arkadaşlar önerileri ürün linkleri paylaşırsanız güzel olur.
Kaç sene götürür ve site güvenilir mi?Kimse tam düzgün bişey paylaşmamış çok acayip.
https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse Al geç 2kya alabileceğin en iyisi.
Sana tavsiyem şuan itopyada olan indirimli mouse bende kullanıyorum çok memnunum MOUSE=Glorious Model O Minus Siyah Kablolu Gaming Mouse .Merhaba arkadaşlar eski mouse artık kullanım süresini doldurmak üzere yeni mouse almak istiyorum ama ne alacağım bilmiyorum.
Oyun oynuyorum cs2 ve simülatör oyunları bunun için mouse önerisi yapar mısınız?
(Not bütçe maks 3bin)
Kablosuz önerin varmı kaliteli birşey almak istiyorum pek kaliteli gelmedisana tavsiyem şuan itopyada olan indirimli mouse bende kullanıyorum çok memnunum MOUSE=Glorious Model O Minus Siyah Kablolu Gaming Mouse
F1 pro max modeli ile arasındaki fark nedirKimse tam düzgün bişey paylaşmamış çok acayip.
https://wraithesports.com/products/vgn-dragonfly-wireless-mouse Al geç 2kya alabileceğin en iyisi.
Razer viper ultimate var hem kablolu hemde kablosuz oluyor.Kablosuz önerin varmı kaliteli birşey almak istiyorum pek kaliteli gelmedi
F1 pro max modeli ile arasındaki fark nedir
Güvenilir iyi kullanırsan sağa sola vurmazsan yıllarca götürür.Kaç sene götürür ve site güvenilir mi?
Sadece batarya.Kablosuz önerin varmı kaliteli birşey almak istiyorum pek kaliteli gelmedi
F1 pro max modeli ile arasındaki fark nedir
Zaten attığınız link F1 pro modeli bu fiyatta bundan iyisi yoksa bunu alacağım teşekkürlerGüvenilir iyi kullanırsan sağa sola vurmazsan yıllarca götürür.
Sadece batarya.