Öneri Mouse Önerisi

Bastain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba Arkadaşlar,

İki mouse arasında kaldım. Steelseries Rival 5 ve Aerox 5.

Rival 5 nispeten eski kaldığı, kalın kablosu ve ağırlığı nedeniyle emin olamıyorum. Aerox 5'de ise çok fazla sorun yaşayan duydum. Yeni olması, örgü kablo, hafiflik ve estetik RGB sebebiyle dikkatimi çekiyor. Kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Steelseries olarak önerilerinize açığım. Klavye ve kulaklık da Steelseries olduğu için aynı markadan gitmek istiyorum :)

KS

Bastain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Öneri için teşekkürler. Dışı vs mühim değil her türlü öneriye açığım. Sebebi nedir peki ?

Hammerklavier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Rival 3 Benim de bir kaç yıllık mouse'umdur. Başka mouse'a geçmemin sebebi mouse'ın bozulması yada kötü olması değil. Mouse'ın bozulmaması ve yıllar boyunca benim mouse'tan sıkılmam oldu. İyi bir f/p mouse'udur.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Cahilce yapılmış yorumlar... Adı geçen tüm mouseler çok kötü. Bütçeniz nedir?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Çıkışından beridir universal olarak övülen bi mouse hocam Rival 3 ben kullanırken hiç bi sıkıntı yaşamadım kötü özelliklerini söylerseniz benim de işime gelir.
Hocam say say bitmez ama ben sizin anlıyacağın şekilde bir iki tane anlatayim, öncelikle rakiplerine bakarsak özellikleri çok kötü. Skatezler, kablosu vs vs..

KS

Bastain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Rival 3 Benim de bir kaç yıllık mouse'umdur. Başka mouse'a geçmemin sebebi mouse'ın bozulması yada kötü olması değil. Mouse'ın bozulmaması ve yıllar boyunca benim mouse'tan sıkılmam oldu. İyi bir f/p mouse'udur.
Öneriniz için çok teşekkür ederim bi inceleyeceğim.
Cahilce yapılmış yorumlar... Adı geçen tüm mouseler çok kötü. Bütçeniz nedir?
Önerilerinizi merak ettim açıkcası :) Mouse için max 3,5K gibi bir bütçe ayırdım şu an için.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Öneriniz için çok teşekkür ederim bi inceleyeceğim.

Önerilerinizi merak ettim açıkcası :) Mouse için max 3,5K gibi bir bütçe ayırdım şu an için.

KS

Bastain

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Önerileriniz için çok teşekkürler. Geç cevap vermemin sebebi yakından inceleme fırsatı buldum bunlar ve bir kaç tanesini. Fakat bana çok fazla uygun olmadığını fark ettim. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri