Mouse sallayınca içinde birşey varmış gibi ses geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YyYyY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Rampage rx38 core7 mouse um dün ve bugün 1 er defa düştü sallayınca çıngırakmış gibi içinden ses geliyor düşünce bir şeyin kırıldığını yada çıktığını varsayıyorum içini bilmediğim için sorun olur mu diye merak ediyorum. Her şeyi düzgün çalışıyor ışığı fln yinede aklıma takıldı yazayım dedim merakımı giderirseniz sevinirim.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Parçalarım birleşme noktasında bırakılan fazladan pay olan kısım kırılmış olabilir bir zararı olmayacaktır.Fakat kullanıma bağlı ileride sorun çıkabilir bunu malesef kullanarak öğreniceksiniz.

KS

YyYyY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Parçalarım birleşme noktasında bırakılan fazladan pay olan kısım kırılmış olabilir bir zararı olmayacaktır.Fakat kullanıma bağlı ileride sorun çıkabilir bunu malesef kullanarak öğreniceksiniz.

Kullanıma bağlıyı biraz daha açarmısınız

ışığa baktımda şimdi arkadaki 1 renk geriden ve birazı şeffaf ve renge kırmızı karışmış gibi yanıyor salladığımdada parça sadece arkada haraket ediyormuş gibi ışıkla ilgili bir şey kırılmış olmasın ?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
olabilir fakat sizin yapabileceğiniz bir şey yok tamir için açsanız bile kırılmış olan parça plastik ise fark edicek bir şey olmayacak.Kırıldıktan sonra kablolara zarar vermiş olabilir.Pek yapılacak bir şey yok gibi

KS

YyYyY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
olabilir fakat sizin yapabileceğiniz bir şey yok tamir için açsanız bile kırılmış olan parça plastik ise fark edicek bir şey olmayacak.Kırıldıktan sonra kablolara zarar vermiş olabilir.Pek yapılacak bir şey yok gibi
ışık o kadarda önemli değil zaten tek korkum bozulması merakımı giderdiğiniz için teşekkür ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri