Mouse Sorunu

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
Arkadaşlar Hyper X haste kablosuz kullanıyorum. FPS oyunlarında tek tek sıksam bile 2-3 bazen 4 tik algılıyor ve adam vurmakta zorlanıyorum. Bunun bir çözümü var mı ? Masaüstü veya farklı yerlerde hep tek tık bassam sorun olmuyor ama oyunda 2/3 kere algılıyor. CS ve Valorantta acaba oyunun kendi özelliği falan mı yoksa mouseta mı sorun mu ?

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
tahminim farenin click switch'inde sıkıntı var. yazılımsal ihtimallere karşı son olarak hyperx ngenuity yazılımıyla fareyi kullanıp ordan varsa firmware güncellemesinide yapabilirsiniz.

bu fare midir ?

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
179
tahminim farenin click switch'inde sıkıntı var. yazılımsal ihtimallere karşı son olarak hyperx ngenuity yazılımıyla fareyi kullanıp ordan varsa firmware güncellemesinide yapabilirsiniz.

bu fare midir ?

Hayır bu

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Yazılımı güncel hocam. Bundan önce Viper mini kullanıyordum ondada aynı sorun yaşadım farklı bir sisteme taktım yine bu sorun devam ediyor
bu sorunu yapmayan bir fare bulup sisteminde denersin. yine olursa yazılımsal problemdir ama bu düşük ihtimal. bu sorun neyazıkki genellikle buton switchlerinden kaynaklanıyor. bazı firmalar sıfır mouselarla beraber bu ihtimale karşı yada farklı kullanım için yanında yedek switch veriyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri