Mouse tavsiye

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım yanlışım varsa düzeltin fps oyunları için 500-600  TL ARASINDA arasında sensör ve hız olarak en iyisi sanırım razer deathadder v2 sanırım var mı daha iyisi sipariş vermedim daha

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
RE: FARE TAVSİYESİ

Sensör özellikleri IPS , G ve genel performans anlamında oldukça başarılı bu ürün evet ve en iyi ürünlerin başında geliyor. Hz değeri 8000Hz olan ürünler var piyasada birde genel olarak onlarda tercih edilebilir. Razer bu ürünü 1000Hz raporlama hızına sahip. Ancak Hz en önemli öncelik değilse mouse ürünlerinde sadece yüksek olursa biraz daha avantaj sağlar o kadar.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: FARE TAVSİYESİ

ugur.gozaydin' Alıntı:
Sensör özelliklerinde bu ürün evet en iyi ürünlerin başında geliyor. Hz değeri 8K olan ürünler var piyasada birde genel olarak onlarda tercih edilebilir.
Hocam valla yeni keşfettim sensei ten alcaktım vazgeçtim normalde razer pahalı ve genelde f/p olmaz cogu üründe özellikle klavye bu ürün 500 tl inanilmaz özellikleri var hele bide benim gibi sadece fps oynayn biri için

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
650 IPS sensör taraması var ve 50G ivmelenme destekliyor. 1000Hz standart fareler ile aynı raporlama süresine sahip ama zaten piyasadaki çoğu ürün zaten 1000Hz ve sonra olarak 70 Milyon tuş ömrü var ki buda gayet iyi bir değer.

Piyasada yeni yeni 400-450 IPS tarama özelliklerinde 8000Hz ürünler çıkmaya başladı. IPS yine oldukça yüksek ki zaten 250 IPS üzeri FPS oyunları için idealdir. Bu tarz ürünlerde alınabilir.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
650 IPS sensör taraması var ve 50G ivmelenme destekliyor. 1000Hz standart fareler ile aynı raporlama süresine sahip ama zaten piyasadaki çoğu ürün zaten 1000Hz ve sonra olarak 70 Milyon tuş ömrü var ki buda gayet iyi bir değer.

hocam bu ürün özellikleri biraz baktım 1000-1200 tl farelerde var niye böle ucuz fikriniz varmı 450 tl bulunuyor biraz araştırınca

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bildiğim Corsair Sabre PRO var 8000Hz raporlama ve 400 IPS veya 450 IPS bir üründü sanırım.

Aslında ucuz değil indirimde genel olarak ürün. O yüksek fiyatlardaki ürünler genelde bazı başka şeyler ile fiyat arttırıyorlar. Örnek olarak RGB, OLED veya LCD ekran, kablolu kablosuz kullanım veya değiştirilebilir tuşlar gibi gibi şeyler.

KS

van

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bildiğim Corsair Sabre PRO var 8000Hz raporlama ve 400 IPS veya 450 IPS bir üründü sanırım.

Aslında ucuz değil indirimde genel olarak ürün. O yüksek fiyatlardaki ürünler genelde bazı başka şeyler ile fiyat arttırıyorlar. Örnek olarak RGB, OLED veya LCD ekran, kablolu kablosuz kullanım veya değiştirilebilir tuşlar gibi gibi şeyler.

bu ürün özellikleri üst seviye değilmi fiyat olarak değilde özellik olarak diyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri