R Resolution Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 143 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 23 Eki 2017 #1 Doğru yer mi bilmiyorum fakat mouse ile masaüstünde dosyayı sürüklerken bi anda bırakıyor istemsiz şekilde tıklama yapıyor.
Doğru yer mi bilmiyorum fakat mouse ile masaüstünde dosyayı sürüklerken bi anda bırakıyor istemsiz şekilde tıklama yapıyor.
onur.firatt Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 11 Şub 2017 Mesajlar 1,666 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 23 Eki 2017 #2 Farklı bir mouse ile denediniz mi?
KS R Resolution Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 143 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 24 Eki 2017 Konu Sahibi #3 Sorun şuan çözülmüş gözüküyor
KS R Resolution Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 143 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 26 Eki 2017 Konu Sahibi #4 Sorun aralıklarla devam ediyor. Mesela masaüstünde tıklayıp sağa sola çektiğimde oluşan o mavi kare kendini bırakıp başka yerden tekrar başlıyor. onur.firatt' Alıntı: Farklı bir mouse ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Eski bir mouse ile denedim onda sorun yoktu
Sorun aralıklarla devam ediyor. Mesela masaüstünde tıklayıp sağa sola çektiğimde oluşan o mavi kare kendini bırakıp başka yerden tekrar başlıyor. onur.firatt' Alıntı: Farklı bir mouse ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Eski bir mouse ile denedim onda sorun yoktu