Hangi fareyi kullanıyorsunuz ve farenin yazılımı da kuruluysa eğer yazılım güncel mi? Aynı bilgisayarda başka USB portuna takarak denediniz mi?Asus Rog Keris Mouse' um Cihazımda Çalışmıyor Fakat Başka Cihazda Çalışıyor
Sürekli bağlantı kopuyor, USB çıkarıp takmadan da düzelmiyor fakat başka cihazda denediğimde sorun olmuyor.
Asus Rog Keris olarak yukarıda belirttim. 3.0 portundan 2.0 portuna tüm portları denedim. Klavye çalışıyor her portta ama mouseda sorun oluyor.Hangi fareyi kullanıyorsunuz ve farenin yazılımı da kuruluysa eğer yazılım güncel mi? Aynı bilgisayarda başka USB portuna takarak denediniz mi?
Anladım, Armoury Crate yazılımını kaldırıp fareyi deneyin, sorun yoksa tekrardan yükleyin. Başka bilgisayarda denediğinizi ve sorun olmadığını söylemiştiniz, peki o diğer bilgisayarda da Crate yükmüydü?Asus Rog Keris olarak yukarıda belirttim. 3.0 portundan 2.0 portuna tüm portları denedim. Klavye çalışıyor her portta ama mouseda sorun oluyor.
Armoury Crate üzerinden her zaman güncel tutuyorum.
HayırAnladım, Armoury Crate yazılımını kaldırıp fareyi deneyin, sorun yoksa tekrardan yükleyin. Başka bilgisayarda denediğinizi ve sorun olmadığını söylemiştiniz, peki o diğer bilgisayarda da Crate yükmüydü?
Anladım, öyleyse sorun yaşadığınız bilgisayardan yazılımı kaldırıp deneyin, sonra tekrardan yazılımı kurarak deneyin. Bakalım sorunun kaynağı nedir.
Yazılımı kaldırdım sorun düzeldi gibi yazılımı tekrar indirip bakacağımAnladım, öyleyse sorun yaşadığınız bilgisayardan yazılımı kaldırıp deneyin, sonra tekrardan yazılımı kurarak deneyin. Bakalım sorunun kaynağı nedir.
Gözünüz aydın, umarız sorun tekrarlamaz.Yazılımı kaldırdım sorun düzeldi gibi yazılımı tekrar indirip bakacağımTeşekkür ederim.
Hangileri seçilmeli bir bilginiz var mı ? 1. uygulamanın kendisi (kesin indirilmeli) 2. renk ayarlamaları var 3. bilmiyorum
Mesajınızı düzenlemişsiniz, ekleme yapmışsınız bu yüzden dün göremedim. Sadece Armoury Crate yeterli olur. Bu arada son durum ne?Yazılımı kaldırdım sorun düzeldi gibi yazılımı tekrar indirip bakacağımTeşekkür ederim.
Hangileri seçilmeli bir bilginiz var mı ? 1. uygulamanın kendisi (kesin indirilmeli) 2. renk ayarlamaları var 3. bilmiyorum
Armoury Crate yükleyince sorun oluyor sanırımMesajınızı düzenlemişsiniz, ekleme yapmışsınız bu yüzden dün göremedim. Sadece Armoury Crate yeterli olur. Bu arada son durum ne?