Kullanım amacınıza uygun olup olmadığı, özellikleri (mouse)yukardaki gibi
Mouse alırken;yukardaki gibi
SkatezMouse alırken;
Skatez
Kablo
Switch
Sensör
Kablosuz ise kullanım süresi
Mousepad Alırken;
Yüzeyi
Bir de konuyla alakasız @Mkann hocam nerelerdesiniz
Swarcow izle bilgilenme şöleni yaşarsın.Skatez
Kablo
Switch
Sensör bunların kaliteli olduğunu nerden anlicaz mesela mousepad yüzeyinin kaliteli olduğunu neye göre seççeğimizi nasıl bilcez anlicaz
?
Kablo ve skatez için test izlemen lazım, sensör içinde sensor.fyi sitesinden sıralamaya bak. 450 ips üzeri hissedilmiyor 40g üzeride. Bütçe dahilinde öneri yapabilirmSkatez
Kablo
Switch
Sensör bunların kaliteli olduğunu nerden anlicaz mesela mousepad yüzeyinin kaliteli olduğunu neye göre seççeğimizi nasıl bilcez anlicaz
?
ips ne oluyor ?Kablo ve skatez için test izlemen lazım, sensör içinde sensor.fyi sitesinden sıralamaya bak. 450 ips üzeri hissedilmiyor 40g üzeride. Bütçe dahilinde öneri yapabilirm
O control speed hybrid olayı kişiden kişiye değişir öyle bir yok şöyleyse şöyle değil.mouse almayı düşünmüyorum sadece ilerde almam gerekirse hangi konulara bakmam gerek onları bilmek istedim
mouse sensivity ayarlarına göre speed mı kontrol mü bu ne oluyor ?
şeydi sanırsam 800 dpi ve aşşağısını kullanıyosan kontrol 800 dpi üstünü kullanıyosan speeddi sanırsam
ips ne oluyor ?
onu nasıl anlicaz peki mouse sensivity ayarlarına göre speed mı kontrol mü bunu nasıl anlicaz ?O control speed hybrid olayı kişiden kişiye değişir öyle bir yok şöyleyse şöyle değil.
İps= inç per second yani saniyede max kaç inç tarayabildiği.
Ya hybrid yüzey hızlı kullanırsan hızlı yavaş kullanırsan yavaş, control yüzey daha yavaş, speed yüzey ise yağ gibi kaysın diyenler için. Sen tercih ediceksin, ben hybrid tercih ediyorumonu nasıl anlicaz peki mouse sensivity ayarlarına göre speed mı kontrol mü bunu nasıl anlicaz ?
mouse pad olarak zowie gsr artesan öneriyolar genelde
almanyadaki kuzenlerime getirtirirm ya belkiYa hybrid yüzey hızlı kullanırsan hızlı yavaş kullanırsan yavaş, control yüzey daha yavaş, speed yüzey ise yağ gibi kaysın diyenler için. Sen tercih ediceksin, ben hybrid tercih ediyorum
Artisan biraz zor getirirsin türkiyeye, gsr güzel. Bence o kadar ayırdığına değmez çünkü ederinden fazlaya geliyor. Lamzu Energon veya pulsar paracontrol bakabilirsin
Getiremezsin. Sadece kendi sitesinden, japonyadan alman lazım yoksa replika olabiliralmanyadaki kuzenlerime getirtirirm ya belki![]()
Valla hocam csgo atıyorum hepMouse alırken;
Skatez
Kablo
Switch
Sensör
Kablosuz ise kullanım süresi
Mousepad Alırken;
Yüzeyi
Bir de konuyla alakasız @Mkann hocam nerelerdesiniz
Valla forumda aktiflik baya düştü ya, sizde yardımcı oluyordunuzValla hocam csgo atıyorum hepforuma çok zaman ayıramıyorum eskisi gibi artık
İlla yardımcı olurum tabi ki arkadaşlara malum vize haftasındayım zaten bitsin sonra aktifliğimi arttırırım.Valla forumda aktiflik baya düştü ya, sizde yardımcı oluyordunuz