- Tepki
- 77
Aqua control 2 mouse pad geldide açim mi emin degilim iade etmek için geç sayılmam
şuan kullandıgım mouse > Kullandıgım mousepad < çok fark edermi özellikle @Zwaige @Greewe
Eder tabi açsanaAqua control 2 mouse pad geldide açim mi emin degilim iade etmek için geç sayılmamşuan kullandıgım mouse > Kullandıgım mousepad < çok fark edermi özellikle @Zwaige @Greewe
Yok 30 gün içinde istediğin gibi iade edersin açaksam eve gidince acicam o koruma bandından dolayi iadede sıkıntı yasatirlarmi diye düşünmedim degil @Zwaige sen almıştın geldimi knk seninki
ederAqua control 2 mouse pad geldide açim mi emin degilim iade etmek için geç sayılmamşuan kullandıgım mouse > Kullandıgım mousepad < çok fark edermi özellikle @Zwaige @Greewe
geldi kaliteli güzel kayıyo büyükte valla kücük gibi geliyor resimde ama gelince baya büyükaksam eve gidince acicam o koruma bandından dolayi iadede sıkıntı yasatirlarmi diye düşünmedim degil @Zwaige sen almıştın geldimi knk seninki
nerelerdesin sen yoktun kac gündür aynen kullanıyorum bende güzel mousepadgeldi kaliteli güzel kayıyo büyükte valla kücük gibi geliyor resimde ama gelince baya büyük
bugunler baya yorgunum be daha yeni yeni toparlandım calısıom bide suan aradayımnerelerdesin sen yoktun kac gündür aynen kullanıyorum bende güzel mousepad
Kolay gelsin kardeşimbugunler baya yorgunum be daha yeni yeni toparlandım calısıom bide suan aradayım
gunluk 150 alıom