Soru Mousepadlerin Garantisi Var Mı?

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Steelseries qck edge mousepadimde logo çıktı ve mousepadde yıkanırsa bile geçmeyen beyaz lekeler mevcut bunu steelseriese bildirdiğimde tekstil ürünlerinde garanti yoktur diye bana geri bildirim attı. Garanti gerçekten var mı varsa ben bu yazıları kanıtla birlikte tüketici hakem heyetine gitmeli miyim?

Ekli dosyalar

• IMG_20230504_152524_240.jpg
    IMG_20230504_152524_240.jpg
    4.1 MB · Görüntüleme: 40

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Steelseries qck edge mousepadimde logo çıktı ve mousepadde yıkanırsa bile geçmeyen beyaz lekeler mevcut bunu steelseriese bildirdiğimde tekstil ürünlerinde garanti yoktur diye bana geri bildirim attı. Garanti gerçekten var mı varsa ben bu yazıları kanıtla birlikte tüketici hakem heyetine gitmeli miyim?
Hocam nasıl yıkadınız nasıl söküldü logo?

Kullanımdan sonra olduysa bir şey yapmazlar ama direk olduysa thh başvurabilirsin

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Mouse pad yıkanmaz ki ıslak mendil ile silinip hemen kurulanir

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Soğuk suyla yıkıyordum ortalama 3 ayda bir şuan 8. ayı üç kere yıkadım. Zaten steelseries mousepadlerini yıkayarak temizlemesini öneriyordu. 6. ayında sökülmeye başladı sonra üzerinde sürtünme yaptığımdan gitti. Benim asıl taktığım lekeler kamerada fazla gözükmüyor ama lekeler hiç hoş gözükmüyor sabunlu suda yıkasam bile geçmiyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Soğuk suyla yıkıyordum ortalama 3 ayda bir şuan 8. ayı üç kere yıkadım. Zaten steelseries mousepadlerini yıkayarak temizlemesini öneriyordu. 6. ayında sökülmeye başladı sonra üzerinde sürtünme yaptığımdan gitti. Benim asıl taktığım lekeler kamerada fazla gözükmüyor ama lekeler hiç hoş gözükmüyor sabunlu suda yıkasam bile geçmiyor.
Hocam 8 ay kullanmışsınız garantisi olmaz zaten. Kullanımınıza bağlı yanlış yıkıyor olabilirsiniz

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Steelseries'in yıkama talimatlarının aynısını uyguladım. Maalesef uzun kullanımda beklediğim gibi çıkmadı. 10 yıldan fazla mousepad üreten firmaya yakışmadı.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Steelseries'in yıkama talimatlarının aynısını uyguladım. Maalesef uzun kullanımda beklediğim gibi çıkmadı. 10 yıldan fazla mousepad üreten firmaya yakışmadı.
Hmm kötü pad değil ama çabuk kirlenebilitor ben 3 sene önce aldığımı çıkardım duşta yıkayınca tertemiz oldu aslında

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bendede var 5 yıldır kullanıyorum ama sorun olmadı temizledim 1 kere galiba 1.5 yıl önce hala ilk günkü gibi

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Heavy ile qck edge aynı kumaşı kullanıyor fakat performansı ya da temizlenmesi aynı değil çok garip. Hangi modelini kullanıyorsunuz heavy mi?

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Hyperx pro mouse padi denedim bana daha iyi geldi onla devam ediceğim :(

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aldım amazon.com.tr den bu steelseries mouse padimi iade etme şansım varsa üretim hatası vb. deneyip iade etmeyi deniyeceğim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Aldım amazon.com.tr den bu steelseries mouse padimi iade etme şansım varsa üretim hatası vb. deneyip iade etmeyi deniyeceğim
İade edemezsiniz ki bence etsenizde kul hakkı olayı var yani ben olsam etmezdim sorun büyük ihtimalle sizin yıkanamazda falan

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilmiyorum artık devam edemiyeceğim bu mouse padde bakıcaz çaresine

KS

Musa435

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
10 yıldır mouse pad üretiyoruz diye hava atan steelseries soğuk suyla 3 kere yıkamada logo atıyor. Sıcak su ile yıkama yok asla! Leke sorunu da var. Bu kadar hava atan firmadan böyle performans beklenir zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri